Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννη Τσιρώνη και του Υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουΐκ στον Έβρο.

Στις 07/12/2015 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Αναπληρωτή  Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννη Τσιρώνη και του Υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουΐκ στον Έβρο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας επισκεφθήκαμε, μαζί με εκπροσώπους της περιφέρειας ΑΜ-Θ και με τους υπόλοιπους Βουλευτές του νομού, την περιοχή των Πετρωτών Έβρου και το λατομείο εξόρυξης ζεόλιθου, όπου  Οι Υπουργοί  ενημερώθηκαν για την υπάρχουσα κατάσταση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικοί παράγοντες και τα οποία δεν επιτρέπουν την εκμετάλλευση του σημαντικότατου αυτού ορυκτού.


Στις συναντήσεις στους κατά τόπους Δήμους, της Ορεστιάδας, του Διδυμοτείχου, του Σουφλίου και της Αλεξανδρούπολης, με τους δημάρχους και με άλλους φορείς, συζητηθήκαν  ζητήματα που σχετίζονται με το πρόγραμμα διαχείρισης απορριμμάτων, με την όδευση του αγωγού ΤΑΠ και του εργοστασίου αεριοποίησης υγρού φυσικού αερίου (LNG) καθώς και για το σχέδιο διαχείρισης του Έβρου ποταμού.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου