Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Μια ουσιαστική συζήτηση για την επικαιρότητα και για τα ζητήματα του Έβρου μπορείτε να παρακολουθήσετε στην εκπομπή "Ανοιχτά Χαρτιά" της Δέλτα Τηλεόρασης με τον Θανάση Τσολάκη.


Θέσαμε επί τάπητος τον Αναπτυξιακό νόμο και τις καινοτομίες του, όπως και τα προνόμια που δίνονται στις παραμεθόριες περιοχές και στους επενδυτές που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Έβρου. 
Εκτενής αναφορά έγινε στο σχεδιασμό και στις δράσεις που έχουν γίνει στα πλαίσια της κοινωνικής οικονομίας, στην ανάπτυξη των συνεταιριστικών επιχειρήσεων (ΚοινΣεπ) και τα οφέλη αυτών στην ελληνική κοινωνία. 

Δεν θα μπορούσαμε να μην εστιάσουμε στα πλεονεκτήματα του νομού μας, τόσο στον παραγωγικό τομέα, όσο και σε πολιτιστικά πλαίσια και στους τρόπους εκμετάλλευσης και ανάπτυξης των υποδομών μας με στόχο πάντοτε την ανάδειξη της περιοχής.
Μεταποίηση, σηροτροφία, τουριστική αξιοποίηση, βιομηχανική δραστηριότητα και επιχειρηματικότητα σε πρώτο πλάνο!


Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως με την εποικοδομητική συνεργασία της Κυβέρνησης με την Περιφέρεια και την Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορούμε να συντονιστούμε σε ένα κοινό σχεδιασμό για τον τόπο, την ανάπτυξη και την ευημερία του.


Τέλος, έγινε λόγος τόσο για την αξιωματική αντιπολίτευση και τις τακτικές της, τις διαφορετικές τάσεις και απόψεις που παρατηρούνται στο εσωτερικό της και για την αποτελεσματικότητά της όσον αφορά το κοινοβουλευτικό έργο, αλλά και για τις διευρύνσεις και την κινητικότητα που παρατηρούνται γενικά το τελευταίο διάστημα στο πολιτικό σκηνικό.


Παρακολουθήστε τη συζήτηση στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://youtu.be/yD9TiTBjJvU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου