Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Συνέντευξη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της Παρασκευής 16/12 στην Άλφα Τηλεόραση

Συνέντευξη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της Παρασκευής 16/12 στην Άλφα Τηλεόραση και στην κα.Μπασκάκη σχετικά με την ένταξη του νομού μας στην Ά κλιματική ζώνη για την παροχή του επιδόματος θέρμανσης.
Eκτός αυτού αναφερθήκαμε συνολικά και στις υπόλοιπες σημαντικές εξελίξεις της προηγούμενης εβδομάδας.:
- Αποπληρώθηκε η παραγωγή του 2015 για τους τευτλοπαραγωγούς και αναμένουμε έως το τέλος του χρόνου να καταβληθεί και ένα μέρος του 2016.
- Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για την χορήγηση της εκκαθάρισης της βασικής ενίσχυσης του 2016, της πράσινης ενίσχυσης ύψους 555 εκ. ευρώ σε 622.674 δικαιούχους αλλά και η ενίσχυση για τους γεωργούς νεαρής ηλικίας ύψους 15,5 εκ. ευρώ σε 40.754 δικαιούχους και αναμένεται σήμερα να καταβληθεί και η εξισωτική αποζημίωση.
- Η απόφαση για την αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ στη Σαμοθράκη, όπως και στα υπόλοιπα νησιά σύμφωνα με τς εξαγγελίες του Πρωθυπουργού.
Συνεχίζουμε να διεκδικούμε το καλύτερο δυνατόν για τον νομό μας, γιατί τίποτα δε μας χαρίζεται, αλλά όλα επιτυγχάνονται με αγώνες και επιμονή γιατί έχουμε μια Κυβέρνηση που ακούει τα προβλήματα των πολιτών.
Η δημιουργία ενός πλαισίου ανάκαμψης και ανάπτυξης είναι ο απώτερος σκοπός και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση.
* Η συνέντευξη ξεκινάει στο 1.49 λεπτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου