Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Η κοινοβουλευτική δράση μου για τον μήνα Αύγουστο

 

❗Ενημερωθείτε για την κοινοβουλευτική δράση της Νατάσας Γκαρά για τον μήνα Αύγουστο.
 
🔊Με ανακοινώσεις και μέσα κοινοβουλευτικού ελέγχου η Βουλευτής Έβρου και Αν. Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Γκαρά, ανέδειξε θέματα σχετικά με την επιτελική ανεπάρκεια στην καταστροφική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο δάσος της Δαδιάς ζητώντας την υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων ώστε να αντιμετωπιστεί η τεράστια οικολογική και οικονομική καταστροφή που προκλήθηκε, με την οικονομική ασφυξία επιχειρήσεων, ελεύθερων επαγγελματιών και νοικοκυριών από την ακρίβεια σε ρεύμα, καύσιμα και αγαθά, με το θέμα των εγκλωβισμένων σε νησίδα του ποταμού Έβρου προσφύγων, με την περαιτέρω υποβάθμιση των σχολικών μονάδων στον Έβρο, με τον εμπαιγμό των καπνοπαραγωγών από την κυβέρνηση που τους παίρνει πίσω τις ενισχύσεις.

📃Διαβάστε επιπλέον το ενδιαφέρον άρθρο με τίτλο: "Η κυβέρνηση τραυματίζει το μέλλον της Θράκης" και αφορά στις καταστροφικές πολιτικές που εφαρμόζει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη για τη Θράκη. 

✔Ενημερωθείτε για τις συναντήσεις και τις επισκέψεις που πραγματοποίησε η Βουλευτής με κοινωνικούς, επαγγελματικούς, συλλογικούς και θεσμικούς φορείς. 

💬Διαβάστε επίσης τις ενδιαφέρουσες και στοχευμένες ερωτήσεις που κατατέθηκαν στη Βουλή από Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, οι οποίες μεταξύ άλλων αφορούν στη μη εφαρμογή της ρήτρας αναπροσαρμογής για το αγροτικό ρεύμα, στις απίστευτες καθυστερήσεις στις εκταμιεύσεις προς τους κτηνοτρόφους ποσών από τα επιδοτούμενα προγράμματα βελτίωσης κτηνοτροφικών μονάδων, την απαράδεκτη απόφαση της κυβέρνησης αναφορικά με το θέμα των απαραίτητων αναλώσιμων για τους διαβητικούς ασθενείς, τις παραλείψεις του αρμόδιου υπουργείου για στελέχωση των σχολικών μονάδων σε προσωπικό καθαριότητας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου