Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για αποζημιώσεις στους πληγέντες από τις πλημμύρες και στη Σαμοθράκη!



Αιτήσεις στο Δήμο Σαμοθράκης για την αποζημίωση από τις πλημμύρες. 


Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την Δ.Α.Ε.Φ.Κ.-Κ.Ε./οικ. 1720/Α32/28.11.2017 Κοινή Υπουργική Απόφαση, τα πληγέντα φυσικά πρόσωπα (ιδιοκτήτες/ ενοικιαστές/ με δωρεάν παραχώρηση) από, από τις πλημμύρες της 25ης και 26ης Σεπτεμβρίου 2017 στον Δήμο Σαμοθράκης της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου δύνανται να καταθέσουν σχετική αίτηση για τη χορήγηση της έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης για τις κατοικίες τους (συμπεριλαμβανομένων των αποθηκών που εξυπηρετούν την κατοικία) που έχουν πληγεί.
Η ενίσχυση θα χορηγηθεί από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με τη μορφή επιδόματος, ύψους 5.000€, στους δικαιούχους των κατοικιών.

Η αίτηση (με τα συνημμένα δικαιολογητικά, όπως αυτά περιγράφονται παρακάτω) θα πρέπει να απευθύνεται προς τη Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Κεντρικής Ελλάδας (Δ.Α.Ε.Φ.Κ.-Κ.Ε.), οδός Ι. Κόνιαρη 43, 114 71, Αθήνα.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, η κατάθεση των αιτήσεων θα μπορεί να γίνεται και στο ΚΕΠ του Δήμου Σαμοθράκης.

Ορίζεται προθεσμία τριών (3) μηνών από τη δημοσίευση σε Φ.Ε.Κ. της παρούσας απόφασης για την υποβολή, από τους ενδιαφερόμενους, αίτησης στη Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Κεντρικής Ελλάδος (Δ.Α.Ε.Φ.Κ.-Κ.Ε.) συνοδευόμενης με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Βρείτε συνημμένα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καθώς και την απόφαση, όπως αυτή δημοσιεύθηκε.


https://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/27556

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου