Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Η κοινοβουλευτική μου δράση για το μήνα Μάιο


Ενημερωθείτε για την κοινοβουλευτική μου δράση για τον μήνα Μάιο σχετικά με τα μείζονα ζητήματα που αναδείχθηκαν και αφορούν στο νομοσχέδιο για τη "συνεπιμέλεια" που ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων, στα σοβαρά κενά ασφαλείας των συστημάτων του e-ΕΦΚΑ και του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στην αδιαφάνεια που επικρατεί στη χρηματοδότηση των ΜΜΕ από πόρους της ανακύκλωσης, αλλά και στην αδιαφάνεια στη χρηματοδότηση για το πρόγραμμα της Εθνικής Εκστρατείας Εμβολιασμού κατά του covid-19. 

Με αναφορές και ερωτήσεις που κατέθεσα στη Βουλή αναδείχτηκαν ζητήματα του νομού Έβρου σχετικά με τη συνεχή υποβάθμιση και συρρίκνωση των ΕΛΤΑ στον Έβρο και άλλων υπηρεσιών, όπως το επικείμενο κλείσιμο της Τράπεζας της Ελλάδας στην Αλεξανδρούπολη.

Επίσης, διαβάστε τις ανακοινώσεις μου για τις δυσοίωνες εξελίξεις στην κτηνοτροφία εξ αιτίας της κυβερνητικής πολιτικής, για τις αποφάσεις της κυβέρνησης για την εκπαίδευση στον Έβρο που προκάλεσαν τεράστια αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, για το αντεργατικό νομοσχέδιο που θα φέρει μειώσεις μισθών και νέο κύμα brain drain. 

Αναγνώστε τα ενδιαφέροντα μηνύματα για την Παγκόσμια Ημέρα Ελευθεροτυπίας και την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού. Παρακολουθήστε τις τοποθετήσεις μου σε διαδικτυακές εκδηλώσεις για την Εξωτερική Πολιτική και την Πράσινη μετάβαση στην Ανάπτυξη. 

Διαβάστε επιπλέον τις ενδιαφέρουσες και στοχευμένες ερωτήσεις που κατατέθηκαν στη Βουλή από Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου