Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Ν. Γκαρά: Δήλωση για την ίδρυση Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου από την Κυβέρνηση της ΝΔ

Σε σχόλιό της για το θέμα της ίδρυσης Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά τονίζει τα εξής: Ομολογούν την πλήρη αποτυχία των επιλογών τους….Η συγκεκριμένη είδηση αποδεικνύει 2 πράγματα:
– την παταγώδη αποτυχία της Κυβέρνησης της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη προσωπικά στη διαχείριση του προσφυγικού/μεταναστευτικού, κάτι που έτσι και αλλιώς έβλεπε και βίωνε η κοινωνία όλο αυτό το διάστημα,(έλλειψη οποιουδήποτε σχεδίου, Υπουργούς να εναλλάσσονται σαν τα πουκάμισα επί της συγκεκριμένης αρμοδιότητας κτλ)
– τις ιδεοληψίες και τον ρεβανσισμό με τον οποίο κινείται σε όλα τα επίπεδα η Κυβέρνηση της ΝΔ, ακόμη και αν αυτό βαίνει εις βάρος της ίδια της χώρας.
Διότι, εμείς τους λέγαμε από την αρχή ότι είναι έγκλημα αυτό που κάνουν, που καταργούν για ιδεοληψίες το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και θα αποδειχθεί σύντομα – όπερ και εγένετο – ότι είναι έγκλημα το ότι απομάκρυναν πολλά αξιόλογα στελέχη με μακρά εμπειρία στη διαχείριση και την αντιμετώπιση του προσφυγικού/μεταναστευτικού, απλά και μόνο επειδή δεν ήταν βαμμένα “γαλάζια” στελέχη.
Τα 2 παραπάνω πληρώνουμε μέχρι σήμερα, και φοβάμαι πως θα τα πληρώνουμε για καιρό ακόμη. Έστω και τώρα, κατάλαβαν τα τεράστια λάθη τους. Κάτι είναι και αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου