Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Συμμετοχή της Βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσας Γκαρά σε τηλεδιάσκεψη με τη βουλευτή Επικρατείας και τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου και φορείς του νομού

 

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Απριλίου με πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ με συμμετοχή βουλευτή Επικρατείας και τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου. Στη διάσκεψη συμμετείχαν η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του Έβρου Νατάσα Γκαρά, ο συντονιστής της Ν.Ε Σπύρος Δέδογλου, ο οποίος είχε και τον συντονισμό της συζήτησης, ο αναπληρωτής συντονιστής Μενέλαος Μαλτέζος.

Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα συμμετείχαν οι εκπρόσωποι της Α’ και Β’ ΕΛΜΕ Έβρου Γ. Ταταρίδης και Χ. Κουσινίδης αντίστοιχα, ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ κ. Π. Τσίρτσης, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Έβρου Σ. Ασπιώτης, ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ορεστιάδας κ. Κ. Ζάχαρης, ο εκπρόσωπος της θεματικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου για τα εργασιακά θέματα κ Π. Χασανίδης και η εκπρόσωπος της θεματικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου για θέματα εκπαίδευσης κ. Μ. Καλλίθρακα.

Κύρια θέματα της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε αφορούσαν στους αντιεργατικούς νόμους της κυβέρνησης της Νέα Δημοκρατίας. Μερικά δείγματα μόνο των επακόλουθων της κυβερνητικής πολιτικής είναι η εκ περιτροπής εργασία, το κύμα απολύσεων και η έντονη ανησυχία για τον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό ανέργων. Επίσης συζητήθηκαν οι εργασιακές συνθήκες και το πώς αυτές διαμορφώνονται με τις δυσμενής διατάξεις που του νέου εκπαιδευτικού νομοσχέδιου.

Οι απόψεις και προτάσεις όλων των συμμετεχόντων καταγράφτηκαν και επιβεβαιώθηκε από όλους η χρησιμότητα διαλόγου με τους κοινωνικούς φορείς του νομού
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου