Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Ν. Γκαρά: "Παλινωδίες και αντιφάσεις της Κυβέρνησης-Αδυναμία να διαχειριστεί την υγειονομική και οικονομική κρίση"

Συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δ.Κολιό παραχώρησε η Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά για τις παλινωδίες και αντιφάσεις της κυβέρνησης της ΝΔ σχετικά με τη διαχείριση της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης.

Η Βουλευτής ανάφερε ότι τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού που επιβλήθηκαν οριζόντια στην ΑΜ-Θ ελήφθησαν από την Κυβέρνηση χωρίς καμία προηγούμενη συνεννόηση ούτε με τις τοπικές αρχές ούτε και με τους άμεσα εμπλεκόμενους επαγγελματίες. Επιπλέον ανάφερε ότι δε δόθηκαν επαρκείς εξηγήσεις από την κυβέρνηση ως προς το επιδημιολογικό φορτίο στην περιοχή που θα δικαιολογούσε τα οριζόντια μέτρα.

Η κα Γκαρά επισήμανε την έλλειψη μαζικών τεστ στις πύλες εισόδου της χώρας και στις πτήσεις εξωτερικού, αλλά και την παντελή έλλειψη ελέγχων στο τελωνείο των Κήπων.

Η Βουλευτής τόνισε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ λαμβάνει αποσπασματικές και αντιφατικές αποφάσεις αφήνοντας έκθετους τους πολίτες, τους επαγγελματίες, τους εργαζόμενους αλλά και το σύστημα υγείας. Επίσης δεν έχει λάβει κανένα μέτρο στήριξης και ενίσχυσης των επαγγελματιών και των εργαζομένων, οι οποίοι πλήττονται από την αδυναμία της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την υγειονομική και οικονομική κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου