Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Η κοινοβουλευτική μου δράση για το μήνα Ιούλιο

 

Ενημερωθείτε για την κοινοβουλευτική μου δράση για τον μήνα Ιούλιο σχετικά με τα μείζονα ζητήματα που αναδείχθηκαν και αφορούν στη λιτότητα που φέρνει το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής, στο πάγωμα των αναπτυξιακών έργων στη Θράκη, στην εγκληματική διαχείριση των απορριμμάτων με νομοσχέδιο της κυβέρνησης, αλλά και στο ελιτίστικο και αντικοινωνικό νομοθέτημα Κεραμέως. 

Διαβάστε την έντονη κριτική που άσκησα για την πρωτοφανή αποτυχία της ΕΡΤ να μεταδώσει την προσπάθεια των αθλητών μας στους Ολυμπιακούς αγώνες, για τη συστηματική εργαλειοποίηση των fake news από πολιτικά κόμματα και για το κτηματολόγιο. 

Με αναφορές και ερωτήσεις που κατέθεσα στη Βουλή αναδείχτηκαν ζητήματα του νομού Έβρου σχετικά με τον σιδηροδρομικό αποκλεισμό της Θράκης, τα προβλήματα από τις εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών σε γη υψηλής παραγωγικότητας, την ανάγκη για ειδικό πρόγραμμα αντιμετώπισης των καταστροφών που υπέστησαν τα ελαιόδεντρα σε περιοχές του νοτίου Έβρου. 

Επίσης, διαβάστε τις ανακοινώσεις για τις παραιτήσεις διευθυντών της ΕΡΤ3, την εγκληματική εφαρμογή της ελάχιστης βάσης εισαγωγής στα Πανεπιστήμια, τις επιπτώσεις από το κλείσιμο τραπεζικών καταστημάτων σε ακριτικές, νησιωτικές και ορεινές περιοχές. Αναγνώστε το ενδιαφέρον άρθρο μου στην εφημερίδα "Μεθόριος" για την αναγκαία ανάπτυξη των Πανεπιστημιακών Τμημάτων στον Έβρο. 

Παρακολουθήστε τις επισκέψεις και συναντήσεις που πραγματοποίησα με Eυρωβουλευτές της The Left, με φορείς και συμπολίτες, τη συμμετοχή μου σε τοπικές πολιτιστικές εκδηλώσεις. 
Διαβάστε επιπλέον τις ενδιαφέρουσες και στοχευμένες ερωτήσεις που κατατέθηκαν στη Βουλή από Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου