Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Ολοκληρώνεται η προεκλογική εκστρατεία της Νατάσας Γκαρά




Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ολοκληρώνεται η προεκλογική εκστρατεία της Νατάσας Γκαρά

Τις τελευταίες επισκέψεις της στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου πραγματοποίησε η Νατάσα Γκαρά  στην Αλεξανδρούπολη και στην Ορεστιάδα. Ολοκληρώνεται με αυτόν τον τρόπο η σύντομη και αρκετά πυκνή προεκλογική εκστρατεία σε κάθε γωνιά του νομού Έβρου.
Χθες η κα. Γκαρά επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξανδρούπολης, το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερρών, το τελωνείο Κήπων και το κατάστημα αφορολόγητων ειδών. Συνομίλησε με εργαζομένους και υπηρεσιακούς παράγοντες, άκουσε τα ζητήματά τους και συζήτησαν για τις ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν στην επόμενη τετραετία.
Σήμερα, στην Ορεστιάδα πραγματοποίησε επισκέψεις στην ΔΕΥΑΟ, στο Περιφερειακό Τμήμα του (πρώην) ΟΑΕΕ, στην Εφορία, στο Δικαστικό Μέγαρο αλλά και στο Αστυνομικό Τμήμα. Τέλος, επισκέφθηκε τοπικά καταστήματα στην αγορά της γενέτειράς της και συνομίλησε με συμπολίτες, φίλους και υποστηρικτές.
Η σύντομη αυτή περίοδος καθημερινής επαφής με τους κατοίκους της περιοχής μας, έδωσε την ευκαιρία στην Νατάσα Γκαρά να επικοινωνήσει το συνολικό έργο της και τις παρεμβάσεις της κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής της θητείας, να ακούσει απόψεις και προτάσεις και να παρουσιάσει στους συμπολίτες της τον προγραμματικό σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία.

Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου