Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Η κοινοβουλευτική μου δράση για το μήνα Οκτώβριο

 

❗❗Ενημερωθείτε για την κοινοβουλευτική δράση της Νατάσας Γκαρά για τον μήνα Οκτώβριο σχετικά με τα μείζονα ζητήματα που αναδείχθηκαν και αφορούν 

👉στη διάλυση των λαϊκών αγορών με το νομοθέτημα της κυβέρνησης, 

👉στον εμπαιγμό των συνταξιούχων, 

👉στην κομματική άλωση του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, 

👉στην απαξιωτική στάση της κυβέρνησης της ΝΔ απέναντι στην επαπειλούμενη παύση λειτουργίας της ελληνικής υπηρεσίας Euronews


❗❗Ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν στο νομό Έβρου η κ. Γκαρά ανάδειξε με Ερωτήσεις που κατέθεσε στη Βουλή 

📌τα σοβαρά λειτουργικά και κτηριακά προβλήματα των υπηρεσιών του Υπουργείου Εργασίας του νομού, 

📌το θέμα των καλυβών του Δέλτα που χρήζει άμεσης επίλυσης, 
📌τη συνεχή υποβάθμιση του δημόσιου σχολείου με συγχωνεύσεις τμημάτων, 
📌την επέκταση καταβολής επιδόματος θέρμανσης σε καταναλωτές καυσόξυλων και βιομάζας, 

📌την αναστολή λειτουργίας Περιφερειακών Ιατρείων και Κέντρων Υγείας στο νομό


🔊Παρακολουθήστε την έντονη κριτική της κ. Γκαρά για τα θέματα που αναδείχτηκαν στις συνεντεύξεις που παραχώρησε αναφορικά με τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τις περιβόητες "Λίστες Πέτσα", την ακρίβεια και τις ανατιμήσεις σε τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, ηλεκτρικό ρεύμα, πετρέλαιο θέρμανσης. 


📑Διαβάστε επιπλέον το ενδιαφέρον άρθρο για την προσπάθεια φίμωσης των πολιτών στο διαδίκτυο που επιχειρεί να εισαγάγει ο νέος Ποινικός Κώδικας. 


💬Παρακολουθήστε τις σημαντικές συναντήσεις που πραγματοποίησε με θεσμικούς και κοινωνικούς φορείς της εργασίας, της εξωτερικής πολιτικής, του περιβάλλοντος, της ενέργειας, της εκπαίδευσης. 


📢Διαβάστε επίσης τις ενδιαφέρουσες και στοχευμένες ερωτήσεις που κατατέθηκαν στη Βουλή από Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, οι οποίες μεταξύ άλλων αφορούν στην αύξηση του ενεργειακού κόστους και του κόστους παραγωγής, στα άμεσα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για τις υπέρογκες αυξήσεις στα τιμολόγια ρεύματος των ΤΟΕΒ, στους χιλιάδες ασθενείς που βρίσκονται στις λίστες αναμονής για χειρουργείο, στην εγκατάληψη των εργαζομένων στον Τουρισμό και στον Επισιτισμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου