Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Επιμελητηρίου Έβρου

Εδώ κι έναν αιώνα το Επιμελητήριο Έβρου  συνιστά έναν από τους πιο παραγωγικούς και δραστήριους φορείς, με αξιόλογες πρωτοβουλίες και δράσεις, με τεκμηριωμένες διεκδικήσεις και προτάσεις, με συνεχή και αποτελεσματική παρουσία. Εργάζεται συνεχώς για τη στήριξη, ανάδειξη κι ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας του Έβρου, και της προβολής της με συνεργασίες σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο, αναδεικνύοντας, παράλληλα, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Νομού. 

Η δεκαετής οικονομική κρίση, και η ύφεση που προκλήθηκε από την πανδημία οδήγησε σε υποχώρηση των εξαγωγών, σε πτώση της ιδιωτικής κατανάλωσης, σε  περιορισμό των επενδύσεων. Ταυτόχρονα, οι πολιτικές πρωτοβουλίες που εφαρμόστηκαν δεν στάθηκαν ικανές να αναστρέψουν τη βαθιά ύφεση της οικονομίας της χώρας. Σε αυτό το δύσκολο κι ασφυκτικό περιβάλλον, η ενίσχυση του επιμελητηριακού θεσμού, η στήριξη της δράσης και της παρουσίας του, η ανάληψη πρωτοβουλιών και η επεξεργασία σύγχρονων προτάσεων, είναι πιο αναγκαία από ποτέ.

Έχω την τιμή και τη χαρά να συνεργάζομαι διαρκώς και παραγωγικά με το Επιμελητήριο Έβρου για ζητήματα επιχειρηματικότητας κι ανάπτυξης, αξιοποιώντας τις επεξεργασίες, τα στοιχεία, αλλά και τις προτάσεις και δράσεις του. Για τη στήριξη, τη συμβολή και τη συνεργασία οφείλω να εκφράσω εγκάρδιες ευχαριστίες.

Εύχομαι υγεία, καλή δύναμη κι επιτυχίες στο έργο του Επιμελητηρίου Έβρου και των μελών του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου