Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Ν. Γκαρά: "Η πανδημία καλπάζει ανεξέλεγκτα και η κοινωνία μένει απροστάτευτη με μία ανάλγητη, άβουλη και κυνική Κυβέρνηση"

🔺️Οι τριτοκοσμικές εικόνες εκατοντάδων ανθρώπων σε ατελείωτες ουρές για ένα τεστ αναδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την εγκληματική αδιαφορία του κ. Μητσοτάκη και το πώς φτάσαμε στο σημερινό χάος της πανδημίας. 

‼️️Ελάχιστα τα σημεία δωρεάν υγειονομικού ελέγχου και στον Έβρο, όπου συνωστίζονται οι πολίτες σε ουρές αναμονής για πολλές ώρες, προκειμένου να κάνουν rapid test.

🔻Αντί τα μοριακά και τα ράπιντ τεστ να συνταγογραφούνται δωρεάν, όπως ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη μέρα της πανδημίας, για να είναι άμεσα προσβάσιμα σε όλους και να υπάρχει η μέγιστη δυνατή επιδημιολογική επιτήρηση, αντί να αυξηθούν οι δομές και τα σημεία ελέγχου, ώστε να έχουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση οι πολίτες, ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κάνει πλάτες στα διαγνωστικά κέντρα, μετατρέποντας το τεστ από απαραίτητο εργαλείο έγκαιρης διάγνωσης και ιχνηλάτησης των κρουσμάτων σε δυσβάσταχτη οικονομική και υγειονομική επιβάρυνση των πολιτών.

🔻Αν πιστεύουν ότι μέσα στις συνθήκες οικονομικής ασφυξίας, ακρίβειας και ανασφάλειας, μία τετραμελής οικογένεια μπορεί να πληρώνει κάθε εβδομάδα 240 ευρώ, είναι απλά εκτός πραγματικότητας, όπως πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου