Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

🔊Ν. Γκαρά: «Να δοθεί τώρα λύση για τους εργαζόμενους του “Βοήθεια στο Σπίτι” από την κυβέρνηση»

"Σήμερα, Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, εργαζόμενοι/ες του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», μεταξύ αυτών και συμπολίτες μας από τον ακριτικό Έβρο, διαδήλωσαν στην Αθήνα και στη Βουλή των Ελλήνων, διεκδικώντας το αυτονόητο: να διασφαλιστεί το εργασιακό τους μέλλον.

Είναι οι ίδιοι εργαζόμενοι που στήριξαν  όλα αυτά τα χρόνια, την εύρυθμη λειτουργία του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Ενός Προγράμματος, που η συνέχισή του, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που η κοινωνία ταλαιπωρείται από έντονα κοινωνικά προβλήματα, είναι πιο απαραίτητη από ποτέ.

Δεν μπορεί οι εργαζόμενοι να συνεχίσουν να βρίσκονται σε ένα καθεστώς ανασφάλειας και εργασιακής ομηρίας και η σημερινή κυβέρνηση να αδιαφορεί κωλυσιεργώντας. Πρέπει άμεσα να βρει και να εφαρμόσει τη βέλτιστη νομικά και διοικητικά λύση, που θα διασφαλίζει το εργασιακό μέλλον όλων των εργαζομένων που στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια το Πρόγραμμα. Λύση στο πλαίσιο και στη λογική των όσων νομοθέτησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που προχώρησε στη σύσταση μόνιμων θέσεων για το πρόγραμμα και αναγνώρισε, μέσω αυξημένης μοριοδότησης, την εργασιακή εμπειρία.

Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει". 

Ορεστιάδα, 21 Οκτωβρίου 2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου