Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Η κοινοβουλευτική δράση μου για τον μήνα Νοέμβριο

❗Ενημερωθείτε για την κοινοβουλευτική δράση μου για τον μήνα Νοέμβριο. 

🔊Παρακολουθήστε την ομιλία μου στη Βουλή για την ελληνική κοινωνία, που βιώνει τις καταστροφικές συνέπειες της αντικοινωνικής πολιτικής της ΝΔ, στα πλαίσια του νομοσχεδίου για τα πνευματικά δικαιώματα.  

👉Ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν στον Νομό Έβρου,  πραγματοποίησα δηλώσεις και απηύθυνα ερωτήσεις προς τους αρμόδιους Υπουργούς, που αφορούσαν στους επικίνδυνους και χωρίς σχεδιασμό χειρισμούς της κυβέρνησης για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, στην πορεία υλοποίησης Σχεδίων Βελτίωσης (Δράσεις 4.1.1 και 4.1.3), στο ενεργειακό κόστος των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης, στα αρτοποιεία, στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στα αναδρομικά των συνταξιούχων.

📍Με ανακοινώσεις και μέσα κοινοβουλευτικού ελέγχου ανέδειξα θέματα σχετικά με την κυβέρνηση που λεηλατεί και προσβάλλει τον εμπορικό κόσμο, τον εμπαιγμό των συνταξιούχων, τα υπερκέρδη των καρτέλ ενέργειας, το "καλάθι εξαπάτησης" που θέσπισε η κυβέρνηση, ενώ η ακρίβεια σαρώνει.

📣Πραγματοποίησα ανακοινώσεις και δηλώσεις αναφορικά με τις έξι Εθνικές Προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για "Δίκαιο Κράτος - Δίκαιη Κοινωνία - Δίκαιη Οικονομία", την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών και της επετείου του Πολυτεχνείου. 

📃 Αναγνώστε το ενδιαφέρον άρθρο μου με τίτλο "Διπλή εξαπάτηση των συνταξιούχων από ΝΔ και Μητσοτάκη".

✔Ενημερωθείτε για τις συναντήσεις και τις επισκέψεις που πραγματοποίησα με κοινωνικούς, επαγγελματικούς, συλλογικούς και θεσμικούς φορείς. 

💬Διαβάστε επίσης τις ενδιαφέρουσες και στοχευμένες ερωτήσεις που κατατέθηκαν στη Βουλή από Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, οι οποίες μεταξύ άλλων αφορούν στις απλήρωτες υπερωρίες και στις εκτός έδρας αποζημιώσεις των δασικών υπαλλήλων, στον κίνδυνο κλεισίματος για τα μικρομεσαία ακτινοδιαγνωστικά εργαστήρια από την ολιγοπωλιακή αναδιάρθρωση της αγοράς, στους αδικαιολόγητους αποκλεισμούς από το ΕΣΠΑ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στην ομηρία μικροϊδιοκτητών γης σε περιοχές εκτός σχεδίου.

Αναλυτικότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου