Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Συνέντευξη στο ena live news για φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας

- Την αντίθεσή μας στην απόφαση Μητσοτάκη για τη δημιουργία νέας δομής στο #Φυλάκιο και τις αρνητικές επιπτώσεις που θα έχει για τη #Θράκη.

- Την παράλογη εξαγγελία #Μηταράκη για τη μετακίνηση του γραφείου Υπηρεσίας Ασύλου από την Αλεξανδρούπολη στην Καβάλα, οδηγώντας 25 οικογένειες στην ανεργία.

- Νομοσχέδιο/έκτρωμα #Κεραμέως, που οδηγεί σε κλείσιμο των Πανεπιστημιακών Τμημάτων στον Έβρο και αποκλείει πάνω από 25.000 πρωτοετείς φοιτητές από τη Δημόσια Ανώτατη Εκπαίδευση οδηγώντας τους στα κολέγια.

- Νομοσχέδιο για #ΜΜΕ, το οποίο εν μέσω υγειονομικής, οικονομικής και εργασιακής ανασφάλειας, διαλύει της εργασιακές σχέσεις, ενώ παράλληλα δίνει μπόνους σε «γαλάζια» στελέχη της #ΕΡΤ & του #ΑΠΕ.

- Απόρριψη από τη ΝΔ της τροπολογίας #ΣΥΡΙΖΑ για αλλαγή του τρόπου διορισμού του διοικητικού συμβουλίου από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής διασφαλίζοντας την αποκομματικοποίηση της ΕΡΤ.

Η Κυβέρνηση #Μητσοτάκη όχι μόνο δεν στηρίζει την περιφέρεια, αντ’ αυτού καθημερινά προχωράει στην συνεχή συρρίκνωση της σε όλους τους τομείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου