Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Η κοινοβουλευτική μου δράση για το μήνα Απρίλιο



Διαβάστε την κοινοβουλευτική μου δράση για τον μήνα Απρίλιο σχετικά με τα μείζονα ζητήματα που αναδείχθηκαν και αφορούν στα σχέδια της Κυβέρνησης για το ΚΥΤ και το ΠΡΟΚΕΚΑ στο Φυλάκιο του Έβρου, στη διαχείριση της πανδημίας, στο άνοιγμα των σχολείων χωρίς κανένα επιπλέον μέτρο, στο επικίνδυνο νομοθέτημα Κεραμέως που απειλεί με κλείσιμο τα περιφερειακά πανεπιστήμια.

Με αναφορές και ερωτήσεις που κατέθεσα στη Βουλή αναδείχτηκαν ζητήματα του νομού σχετικά με τoυς καλλιεργητές βάμβακος, που δεν έχουν λάβει την ειδική ενίσχυση και σχετικά με τον αποκλεισμό μαθητών και φοιτητών στον Έβρο, λόγω έλλειψης υποδομών δικτύου ίντερνετ. Επίσης, διαβάστε τις ανακοινώσεις μου για το Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη βιώσιμη επανεκκίνηση της οικονομίας, για τον εμπαιγμό των επαγγελματιών στο λιανεμπόριο και στην εστίαση από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, τα εκτεταμένα φαινόμενα λογοκρισίας στα ΜΜΕ και την κατάσταση που διαμορφώνεται για την ελευθερία του Τύπου στη χώρα μας.

Αναγνώστε τα ενδιαφέροντα άρθρα που δημοσίευσα, παρακολουθήστε τις τοποθετήσεις μου σε διαδικτυακές εκδηλώσεις και ενημερωθείτε για την ανάληψη δράσεων ενημέρωσης πολιτών σχετικά με τα νομοθετήματα της κυβέρνησης που αφορούν στις λαϊκές αγορές και στην καταστρατήγηση του οχταώρου. Διαβάστε επιπλέον τις ενδιαφέρουσες και στοχευμένες ερωτήσεις που καταθέσαμε στη οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου