Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Συνέντευξη στη Δέλτα Τηλεόραση για το Τμήμα της Νοσηλευτικής στο Διδυμότειχο

Από τη συνέντευξη που παραχώρησα στη Δέλτα Τηλεόραση για το Τμήμα της Νοσηλευτικής στο Διδυμότειχο, που συνεχίζει να αντιμετωπίζει τεράστιες δυσκολίες με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης που αδρανεί και δεν λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα 20 μήνες τώρα.

Κάλεσα την κυβέρνηση να πάψει να πορεύεται με προχειρότητα και χωρίς διαβούλευση με την τοπική κοινωνία, σημειώνοντας για άλλη μία φορά πως πρέπει να γίνει το παν για να παραμείνει το Τμήμα της Νοσηλευτικής στο Διδυμότειχο.
Παράλληλα χαρακτήρισα εξαιρετικά θετική την εξαγγελία για ίδρυση νέου Τμήματος στο Διδυμότειχο, την οποία και όλοι χαιρετίζουμε, σημειώνοντας όμως πως κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει έχοντας προετοιμάσει ένα καλό και οργανωμένο σχέδιο, και όχι με πρόχειρες αποφάσεις που διχάζουν και αναστατώνουν την τοπική κοινωνία.
Επίσης, συζητήσαμε και για την ερώτηση που κατέθεσα στη Βουλή σχετικά με την καθημερινή υποβάθμιση των υπηρεσιών και της λειτουργίας των καταστημάτων των ΕΛΤΑ στον Έβρο, και συγκεκριμένα του καταστήματος των ΕΛΤΑ στο Τυχερό, για το οποίο υπάρχει η έντονη ανησυχία των πολιτών ότι επικείται "λουκέτο" ή μείωση των ωρών και των ημερών λειτουργίας του.
Δείτε αναλυτικά ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου