Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Ανακήρυξη της Α. Γκαρά ως Επίτιμο Μέλος του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ανακήρυξη της Α. Γκαρά ως Επίτιμο Μέλος του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων.
Επίτιμο μέλος του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων ανακηρύχθηκε η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, Αναστασία Γκαρά, μετά και την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου Διοίκησης. 
Συγκεκριμένα, το Συμβούλιο Διοίκησης του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων προχώρησε στις 10 Οκτωβρίου σε έξι ανακηρύξεις Επιτίμων Μελών του Οργανισμού, ανάμεσα στις οποίες και της κας Γκαρά.
Ο Ελληνικός Οργανισμός Πολιτικών Επιστημόνων(Ε.Ο.Π.Ε). αποτελεί ένα Αστικό Επιστημονικό και Επαγγελματικό Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με σκοπό τη δημιουργία ενός δίαυλου μεταξύ Πολιτικών Επιστημόνων, Οικονομολόγων, Νομικών και Διεθνολόγων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και την ενίσχυση και την ανάδειξη του ρόλου του Πολιτικού Επιστήμονα σε τοπικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο.
Τα νέα Επίτιμα Μέλη, στην πλειονότητά τους, είναι νέοι πολιτικοί, με ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση των πολιτικών αποφάσεων για την προάσπιση του ρόλου των νέων στη σύγχρονη κοινωνία, και οποίοι ακολουθούν μια ενεργή πολιτική πορεία και επιδεικνύουν ήθος στη δραστηριότητά τους έως σήμερα.
Σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου Διοίκησης, η Αναστασία Γκαρά επιλέχθηκε ως μια από τις νεότερες πολιτικούς στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, καθώς επίσης λόγω των σπουδών της στη Δημοσιογραφία και στην Επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, και ως κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Πολιτική Επιστήμη και την Ιστορία, συμβάλλοντας ερευνητικά στο πεδίο της Πολιτικής Επιστήμης.
Μαζί με την κα. Γκαρά ανακηρύχθηκαν επίσης ως Επίτιμα Μέλη:
- Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, Βουλευτής Ρεθύμνης Ν.Δ.
- Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος Ε.Β.Ε.Α.
- Ο Μιχάλης Κατρίνης, Πολιτικό Συμβούλιο ΠΑ.ΣΟ.Κ.
- Η Κατερίνα Γαβριηλίδου, World Young Leader

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου