Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Συνέντευξη στο ράδιο Maximum 93.6 σχετικά με την εισήγηση μου για ζητήματα Αλιευτικής Πολιτικής στα πλαίσια της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών στη Βουλή.


Σημερινή μου συνέντευξη στο ράδιο Maximum 93.6 σχετικά με την εισήγηση μου για ζητήματα Αλιευτικής Πολιτικής στα πλαίσια της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών στη Βουλή. 
Τέθηκαν προς συζήτηση τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αλιείς της περιοχής μας και οι τρόποι αντιμετώπισης αυτών ώστε η αλιεία να αποτελέσει και πάλι έναν από τους ισχυρούς παραγωγικούς ιστούς.
Τα σοβαρά αυτά προβλήματα θα πρέπει να μελετηθούν σοβαρά και να αποτελέσουν τη βάση για τη χάραξη μιας συγκεκριμένης πολιτικής από την πλευρά της πολιτείας δεδομένου ότι η περιοχή του βορείου Αιγαίου, είναι μια από τις πιο παραγωγικές θάλασσες της Μεσογείου σε αλιεύματα, αλλά και στην καλλιέργεια μαλακίων και οστράκων .

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στον ακόλουθο σύνδεσμο:
http://radiomax.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%AC-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου