Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023

Η κοινοβουλευτική δράση μου για τον μήνα Δεκέμβριο

❗Ενημερωθείτε για την κοινοβουλευτική δράση μου για τον μήνα Δεκέμβριο. 

🔊Παρακολουθήστε τις ομιλίες μου στη Βουλή για τη διάλυση του ΕΣΥ από τη ΝΔ, τον καταστροφικό προϋπολογισμό που κατέθεσε η κυβέρνηση, για το σκάνδαλο των υποκλοπών, για τη στεγαστική πολιτική.  

🔊Ως εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο νομοσχέδιο για τον Τύπο πραγματοποίησα ομιλίες και τοποθετήσεις τονίζοντας ότι η ορθή και ανεξάρτητη λειτουργία των Μέσων Ενημέρωσης είναι βασικός πυλώνας της δημοκρατίας.

👉Ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν στον Νομό Έβρου, κατέθεσα αναφορά προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων, που αφορούσε στην πρόθεση της ΝΔ να κλείσει τα Κέντρα Κατάταξης Νεοσύλλεκτων στον Έβρο.

📍Με ανακοινώσεις και συνεντεύξεις ανέδειξα θέματα σχετικά με τις υποθέσεις διαφθοράς που διασύρουν τη χώρα διεθνώς και τις ευθύνες που προκύπτουν και βαραίνουν την κυβέρνηση της ΝΔ.

📣Ως Αν. Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προέβη σε ανακοινώσεις και δηλώσεις αναφορικά με την επίθεση σε δημοσιογράφο του ραδιοσταθμού Στο Κόκκινο και για τον Κώδικα Δεοντολογίας Οπτικοακουστικών και Ραδιοφωνικών μέσων ΕΣΡ.

📃Διαβάστε το ενδιαφέρον άρθρο μου με τίτλο: "Απαιτούνται άμεσα μέτρα για τη δημογραφική ανασυγκρότηση του Έβρου και της Θράκης".

✔Ενημερωθείτε για τις συναντήσεις και τις επισκέψεις που πραγματοποίησα με κοινωνικούς, επαγγελματικούς, συλλογικούς και θεσμικούς φορείς. 

💬Διαβάστε επίσης τις ενδιαφέρουσες και στοχευμένες ερωτήσεις που κατατέθηκαν στη Βουλή από Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, οι οποίες μεταξύ άλλων αφορούν στις τραγικές ελλείψεις που παρουσιάζονται στα φάρμακα, στις δηλώσεις του αρμόδιου Υπουργού για συγχωνεύσεις και καταργήσεις Νοσοκομείων, στις καθυστερήσεις απονομής συντάξεων, στην αδιαφορία της κυβέρνησης για τους πτυχιούχους των δημόσιων πανεπιστήμιων, στις μεγάλες καθυστερήσεις των αγρο-περιβαλλοντικών ενισχύσεων και στην ενίσχυση για το κόστος των ζωοτροφών, στην ανάγκη επέκτασης της αντιπυρικής περιόδου, στην αναγκαία ενίσχυση των κοινωνικών υπηρεσιών των Δήμων και των Κέντρων Κοινότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου