Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Η κοινοβουλευτική δράση μου για τον μήνα Ιούνιο

 

🔊Παρακολουθήστε τις ομιλίες μου στη Βουλή για την εμπλοκή και συμβολή των νέων στην ανάπτυξη της περιβαλλοντικής καινοτομίας, για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης που αφορούσε στην αξιολόγηση του Δημοσίου με κριτήρια κομματικά, για τα δεκάδες περιστατικά παρεμβάσεων στο δημοσιογραφικό έργο και τη λογοκρισία στην ΕΡΤ.  


👉Ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν στον Νομό Έβρου, πραγματοποίησα δηλώσεις και απηύθυνα ερωτήσεις στους αρμόδιους Υπουργούς, που αφορούσαν στην έλλειψη προσωπικού πληρώματος ασθενοφόρου στη Σαμοθράκη, στις πρωτοφανείς τιμές καυσίμων και στην αδρανοποίηση του Μεταφορικού Ισοδύναμου για τους κατοίκους της Σαμοθράκης, για τις καταστροφές από την κακοκαιρία genesis και την κυβερνητική αδιαφορία, για τη στάση της ΝΔ που στηρίζει τις εξορύξεις χρυσού, για την καμπάνια που πραγματοποιούν τα στελέχη της κυβέρνησης στον Έβρο οικειοποιούμενα έργα του ΣΥΡΙΖΑ.


📍Με ανακοινώσεις και μέσα κοινοβουλευτικού ελέγχου ως Βουλευτής Έβρου και Αν. Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ, ανέδειξα θέματα σχετικά με τα στελέχη της ΕΡΤ που διαγράφηκαν από την ΕΣΗΕΑ, τη συμμετοχή του Υπ. Δικαιοσύνης της ΝΔ σε εκπομπή της ΕΡΤ για τη συνεπιμέλεια, η προβολή της οποίας απετράπη μετά την παρέμβαση της Βουλευτή Ν. Γκαρά και Ε. Αγαθοπούλου, τη μετατροπή της ΕΡΤ3 σε απεργοσπαστικό μηχανισμό για την κυβέρνηση της ΝΔ, την ανάγκη νομοθετικής ρύθμισης για εξομοίωση των ασφαλισμένων που ανήκουν σε ταμεία ΝΠΙΔ με τους ασφαλισμένους του e-ΕΦΚΑ.


📃Διαβάστε επιπλέον το ενδιαφέρον άρθρο μου αναφορικά με τα συντρίμμια που προκαλούν οι πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην περιφέρεια.


📣Ενημερωθείτε από τις συνεντεύξεις και τις δηλώσεις μου για θέματα που αφορούν στον Έβρο και αναγνώστε το μήνυμά της για την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων. 


Ενημερωθείτε για τις συναντήσεις και τις επισκέψεις που πραγματοποίησα με κοινωνικούς, επαγγελματικούς, συλλογικούς και θεσμικούς φορείς. 


💬Διαβάστε επίσης τις ενδιαφέρουσες και στοχευμένες ερωτήσεις που κατατέθηκαν στη Βουλή από Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, οι οποίες μεταξύ άλλων αφορούν στην αδιαφορία της κυβέρνησης για την ψυχική υγεία παιδιών και εφήβων, την ανάγκη έμπρακτης στήριξης του κλάδου των λογιστών, την ανάγκη για οικονομική στήριξη και βιώσιμη ανάπτυξη της παράκτιας αλιείας μικρής κλίμακας, την απαράδεκτη καθυστέρηση της κυβέρνησης στην πληρωμή εφημεριών, υπερωριών, και λοιπών αμοιβών ιατρών και άλλων εργαζομένων στο ΕΣΥ, τον λανθασμένο υπολογισμό χιλιάδων συντάξεων, τις διακρίσεις εις βάρος των εποχικών πυροσβεστών και πολλά ακόμα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία. 


Αναλυτικότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου