Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Συνέντευξη της Βουλευτή Έβρου Νατάσας Γκαρά στο ραδιόφωνο Κανάλι Ένα Πειραιά και την εκπομπή "Προπαντός Ψυχραιμία".


Η Νατάσα Γκαρά συνομιλώντας με τον δημοσιογράφο Νίκο Μπαρδούνια είχε την ευκαιρία να μεταφέρει τις τελευταίες πληροφορίες για τα όσα συμβαίνουν στον Έβρο, αλλά και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να εκτονωθεί άμεσα η κρίση που έχει δημιουργηθεί και να καταρτιστεί ένα συνολικό σχέδιο αντιμετώπισης του προσφυγικού/μεταναστευτικού.
Παράλληλα, η κα Γκαρά σχολίασε και τις εξελίξεις που θα υπάρξουν το αμέσως επόμενο διάστημα με την Κυβέρνηση της ΝΔ να σχεδιάζει να προχωρήσει άμεσα σε χιλιάδες πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, γεγονός που θα πλήξει κατά κύριο λόγο τη λαϊκή οικογένεια και τις ανάγκες της, τους χιλιάδες ανθρώπους του μόχθου που θα χάσουν τα σπίτια τους.
Κλείνοντας η κα Γκαρά τόνισε πως την ίδια στιγμή που η Κυβέρνηση της ΝΔ επιφυλάσσει μειώσεις και περιορισμούς για τα μεσαία και χαμηλότερα στρώματα, την ίδια στιγμή δεν παραλείπει να βολέψει τα δικά της golden boys με προκλητικά υψηλούς μισθούς πολλών χιλιάδων ευρώ, να προχωρήσει σε απίστευτες σπατάλες και σε εξυπηρετήσεις "ημετέρων" και "χατίρια". Γεγονότα που οδηγούν την χώρα να γυρνά προς τα πίσω, αντί να βελτιώνεται η κατάσταση στην οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου