Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Ν. Γκαρά: "Η αύξηση της δυναμικότητας ή χωρητικότητας των δομών του Φυλακίου δεν συνιστούν ανάπτυξη, ούτε δημιουργούν προϋποθέσεις επενδυτικής ασφάλειας"

 

Η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νατάσα Γκαρά, έκανε λόγο για “εμπαιγμό και κοροϊδία από την πλευρά της Κυβέρνησης, που προσπαθεί με επικοινωνιακά τερτίπια να κάνει το άσπρο, μαύρο”. 

Τόνισε πως “δυστυχώς η Κυβέρνηση δεν έχει δώσει απαντήσεις σε επανειλημμένες ερωτήσεις που έχουν γίνει, και μέσα στις επιτροπές της Βουλής”, ενώ υπογράμμισε ότι “η αντίδραση που εκφράζεται αφορά και τη συνολική μεταναστευτική πολιτική της Κυβέρνησης, που ρίχνει όλο το βάρος στον Έβρο και τα νησιά”.

Η κα. Γκαρά ολοκλήρωσε λέγοντας πως “η αύξηση της δυναμικότητας ή χωρητικότητας των δομών του Φυλακίου δεν συνιστούν ανάπτυξη, ούτε δημιουργούν προϋποθέσεις επενδυτικής ασφάλειας”, ενώ θύμισε και την απόφαση του ΚΥΣΕΑ του 2016, την οποία, όπως σημείωσε “έχει εφαρμόσει και η προηγούμενη κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ) αλλά και οι πιο προηγούμενες κυβερνήσεις, και η οποία δεσμεύει για καμία δημιουργία νέας δομής ή επέκτασης υφιστάμενης, στη Θράκη”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου