Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Συνέντευξη "Στο Κόκκινο" Θεσσαλονίκης για τα μπόνους στα "γαλάζια στελέχη" και την κατασπατάληση δημόσιου χρήματος

🔊Τις προκλητικές αυξήσεις μισθών στα 75 «γαλάζια» στελέχη της ΕΡΤ, με μπόνους που φτάνουν τα 24.000 ευρώ, σχολίασα μιλώντας στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης 91,4.

Μιλώντας στην εκπομπή Ορθά-Κοφτά και τον Απόστολο Λυκεσά  τόνισα πως η διοίκηση της ΕΡΤ προχωρά σε αυξήσεις των μισθών των δικών της εκλεκτών, με επίδομα θέσης που αγγίζει τις 2.200 ευρώ και με bonus επίτευξης στόχων που μπορεί να φτάσει τις 24.000 ευρώ. 

«Μιλάμε για μια κατάσταση Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει. Όλο αυτό η διοίκηση της ΕΡΤ το ονομάζει λογική της ανταγωνιστικότητας. Η διοίκηση αντί να ασχολείται με το αίτημα των εργαζομένων για ΣΣΕ ασχολείται για το πως θα πάρουν bonus οι 75 εργαζόμενοι. Έχουν πέσει σαν κοράκια πάνω στο δημόσιο χρήμα».

Παράλληλα αναφέρθηκα στη διαπίστωση πως «στόχος και επιθυμία της διοίκησης της ΕΡΤ είναι να υποβαθμίσει τον ενημερωτικό χαρακτήρα της ΕΡΤ», προσθέτοντας ότι έχει υποβαθμιστεί πλήρως η λειτουργία της ΕΡΤ3. «Η ΕΡΤ3 εκτελεί εντολές από την Αθήνα. Και τα περιφερειακά ραδιόφωνα της ΕΡΑ βρίσκονται υπό τον ασφυκτικό έλεγχο από την Αθήνα».

Ακούστε αναλυτικά  τη συνέντευξή μου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου