Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Η κοινοβουλευτική δράση μου για το μήνα Μάρτιο

❗Ενημερωθείτε για την κοινοβουλευτική δράση μου για τον μήνα Μάρτιο. 

📺Παρακολουθήστε τις ομιλίες μου στη Βουλή για το ζήτημα της ακρίβειας που μαστίζει την κοινωνία και τα δήθεν μέτρα που λαμβάνει για την αντιμετώπισή της η κυβέρνηση, για τις ρουσφετολογικές προσλήψεις και το πλιάτσικο των δημόσιων ταμείων με απευθείας αναθέσεις από τη ΝΔ, για τη διάλυση του κτηματολογίου, το φιάσκο με τον ανταποκριτή της ΕΡΤ στη Μόσχα και την ομολογία συγκάλυψης του γεγονότος, για τα κυκλώματα εκμετάλλευσης ανθρώπων και τις πολιτικές μηδενικής ανοχής που είναι αναγκαίο να εφαρμοστούν.  

📍Ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν στον Νομό Έβρου, πραγματοποίησα δηλώσεις και απηύθυνα ερωτήσεις στους αρμόδιους Υπουργούς, που αφορούσαν στη μεγάλη αναμονή στη λίστα χειρουργείων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, στη στήριξη της αλιείας στην Περιφέρεια ΑΜΘ, στην έλλειψη σίτισης των εφημερευόντων ιατρών στη Σαμοθράκη, στον συμψηφισμό οφειλών των επιχειρήσεων της ΑΜΘ με το εργοδοτικό κόστος 12%, στην παράταση του ειδικού προγράμματος απασχόλησης των πρώην εργαζομένων στην Αλλαντοβιομηχανία Θράκη που δόθηκε με τρεις μήνες καθυστέρηση και μόλις για ένα έτος.

📌Με ανακοινώσεις και μέσα κοινοβουλευτικού ελέγχου ως Βουλευτής Έβρου και Αν. Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ , ανέδειξα θέματα σχετικά με την απόφαση της ΕΡΤ να πριμοδοτήσει  νέα γαλάζια "golden boys", με τη φίμωση καλλιτεχνών στη δημόσια τηλεόραση, με την κατάργηση των ελέγχων στο ΕΚΟΜΕ, με την επιμονή της κυβέρνησης να κλείσει τα "βραχέα". 

📝Διαβάστε επιπλέον τα ενδιαφέροντα άρθρα που αφορούν στη Δυτική Χερσαία Ζώνη και στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και στη χαμένη αξιοπιστία των ΜΜΕ στη χώρα μας.  

📢Ενημερωθείτε από τις συνεντεύξεις και τις δηλώσεις μου για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, για τα προβλήματα που δημιουργεί η νομοθετική ρύθμιση για τους δασωμένους αγρούς, για τις ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την ακρίβεια σε ενέργεια και βασικά αγαθά.

👥Ενημερωθείτε για τις συναντήσεις και τις επισκέψεις που πραγματοποίησα με κοινωνικούς, επαγγελματικούς, συλλογικούς και θεσμικούς φορείς.

📃Διαβάστε επίσης τις ενδιαφέρουσες και στοχευμένες ερωτήσεις που καταθέσαμε στη Βουλή οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, οι οποίες μεταξύ άλλων αφορούν στη διατήρηση του επιδόματος Βαρέων και Ανθυγιεινών για τους απασχολούμενους στην καθαριότητα των χώρων της δημόσιας εκπαίδευσης, στην ανάγκη να υπάρξει ρύθμιση 120 δόσεων προς τα ταμεία και τη φορολογική διοίκηση σε συνδυασμό με κούρεμα των οφειλών της πανδημίας, στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αγρότες, καπνοπαραγωγοί, κτηνοτρόφοι και πτηνοτρόφοι, στα ζητήματα του κλάδου των Ελλήνων Ξεναγών, στην εργασιακή ανασφάλεια των εργαζομένων στις κινητές ομάδες υγείας. 

Αναλυτικότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου