Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Μήνυμα της Ν. Γκαρά για την Πρωτομαγιά: «Αξιοπρεπείς δουλειές, κανένα σπίτι δίχως ρεύμα, ενίσχυση της δημόσιας υγείας»

Οι πολίτες θα στείλουν σύντομα τον λογαριασμό στην κυβέρνηση Μητσοτάκη 

👉 "Η κυβέρνηση της ΝΔ αποδείχθηκε όχι απλά μέρος του προβλήματος αλλά συντονιστής και επιταχυντής της καταστροφής της κοινωνίας τα 3 τελευταία χρόνια των πολλαπλών κρίσεων.

Η ζημιά που έχει προκληθεί είναι ανυπολόγιστη: ισοπέδωση εργασιακών δικαιωμάτων, εφαρμογή - με υπογραφή Μητσοτάκη - της ληστρικής «ρήτρας αναπροσαρμογής» στο ρεύμα, καταστροφική διαχείριση της πανδημίας, ρουσφέτια, απευθείας αναθέσεις, ακρίβεια, ανασφάλεια, ανεργία.

Χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις οδηγούνται στη χρεοκοπία, αδυνατώντας να πληρώσουν τους λογαριασμούς του ρεύματος που πλέον ξεπερνούν μισθούς και συντάξεις. Την ίδια στιγμή γαλάζια golden boys & «κολλητοί» της κυβέρνησης θησαυρίζουν, προκαλούν και χλευάζουν την κοινωνία.

Η απάντησή μας απέναντι σε αυτό το παρασιτικό σύστημα του χθες είναι οι κοινωνικοί αγώνες και διεκδικήσεις, το συλλογικό αίτημα για πολιτική αλλαγή, η συγκρότηση μιας προοδευτικής κυβέρνησης.

Για την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους και της εργασίας, για την ανάπτυξη με αξιοπρεπείς μισθούς και δουλειές, την υπεράσπιση της δημοκρατίας, την τόνωση της υπαίθρου & της περιφέρειας της χώρας, του πρωτογενή τομέα, της δημόσιας εκπαίδευσης.

Για να νικήσει η ζωή".

* Ανακοίνωση της Βουλευτή Έβρου και Αν. Τομεάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Ενημέρωσης & Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για την Εργατική Πρωτομαγιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου