Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Η κοινοβουλευτική μου δράση για τον μήνα Απρίλιο

📺Παρακολουθήστε τις ομιλίες μου στη Βουλή για το Πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης και για το νομοσχέδιο της ΝΔ που υποβαθμίζει και ουσιαστικά διαλύει τον ΟΑΕΔ. 

📄Διαβάστε επίσης τις Ερωτήσεις που απηύθυνα προς στους αρμόδιους Υπουργούς, που αφορούσαν στην ανάγκη λήψης μέτρων στήριξης των εφημερίδων από τις μεγάλες ανατιμήσεις σε ενέργεια, πρώτες ύλες και μεταφορές και στο ζήτημα της απόδοσης τίτλων ιδιοκτησίας στους κατόχους ακινήτων και αγρών στην ορεινή ζώνη Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης.

📢Με δηλώσεις και συνεντεύξεις μου ανέδειξα ζητήματα του Νομού που αφορούν στις εξελίξεις για τη Νοσηλευτική Σχολή Διδυμοτείχου και στη συζήτηση αναφορικά με το Πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης. 

📌Ιδιαίτερες παρεμβάσεις πραγματοποίησα για τις εργασίες του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και την επόμενη μέρα του κόμματος, που περνά μέσα από την εκλογή Προέδρου από τη βάση και ανάδειξη των μελών της Κεντρικής Επιτροπής. Παράλληλα, αναφέρθηκα και στην υποψηφιότητά μου για τη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

📍Ενημερωθείτε ακόμη για την επίσκεψη που πραγματοποίησα στην Ουγγαρία ως διεθνής παρατηρήτρια, μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ, και τη συμμετοχή μου σε εκδηλώσεις μαζί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Σακελλαροπούλου, κατά την επίσκεψή της στον Έβρο προς τιμήν του Θρακικού Ελληνισμού. 

🔖Διαβάστε επίσης τις ενδιαφέρουσες και στοχευμένες ερωτήσεις που κατατέθηκαν στη Βουλή από Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, οι οποίες μεταξύ άλλων αφορούν στη διάλυση του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας (ΔΙ.ΠΑ.Ε.), στις "παγωμένες" εκταμιεύσεις του Προγράμματος "Εξοικονομώ-Αυτονομώ", στους απαραίτητους νέους διορισμούς στην εκπαίδευση και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων σε μουσικά και καλλιτεχνικά σχολεία, στην απαξίωση του Προγράμματος κοινωφελούς απασχόλησης από την κυβέρνηση, στην άμεση ανάγκη για στήριξη της αγροτικής παραγωγής, για την αντιμετώπιση της αισχροκέρδειας στις τιμές των ζωοτροφών, για την προστασία των πολιτών από τις ανατιμήσεις σε αγαθά πρώτης ανάγκης και των καταναλωτών που γονατίζουν από τις υπέρογκες χρεώσεις ρεύματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου