Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Μήνυμα της βουλευτή Έβρου Αναστασίας Γκαρά για τις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής 15 Μαΐου

 


Διαβάστε το μήνυμά μου για τις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής 15 Μαΐου:
👉 "Την ώρα που η ακρίβεια μαστίζει νοικοκυριά και επιχειρήσεις, που η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στο κόστος της ενέργειας. Το ΕΣΥ παραμένει αθωράκιστο, πανεπιστήμια κι εκπαίδευση συρρικνώνονται, η περιφέρεια ερημώνει, ενώ η ανεργία και η μετανάστευση των νέων εντείνονται.
Εντωμεταξύ, τα γαλάζια «παιδιά», θησαυρίζουν στις πλάτες των πολιτών, προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα. Και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη επιδοτεί την αισχροκέρδεια με δημόσιο χρήμα, οδηγώντας σε λουκέτα επιχειρήσεις, σε ασφυξία τα νοικοκυριά, σε απόγνωση αγρότες, νέους κι εργαζόμενους. Έχει φροντίσει, βέβαια, στα ΜΜΕ να πέφτει ένα μαύρο πέπλο σιωπής και συγκάλυψης. Η ανατροπή της επικίνδυνης για τον λαό κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη είναι αναγκαίος και άμεσος στόχος για την πλειοψηφική προοδευτική παράταξη.
Στις 15 Μαΐου κάθε νέο, κάθε δημοκρατικό, προοδευτικό πολίτη, να συμμετέχει, να ψηφίσει τον Αλέξη Τσίπρα και να συστρατευτεί στη μάχη για να διαμορφωθεί μια προοδευτική παράταξη που θα φέρει την πολιτική αλλαγή κάνοντας νέα αρχή με τον λαό για τον λαό. Να δρομολογήσουμε μαζί τις δράσεις και τις πολιτικές για το νέο ξεκίνημα που έχει ανάγκη η κοινωνία και ο τόπος.
Η 15η Μαΐου θέλουμε να είναι μια γιορτή της Δημοκρατίας. Προσδοκούμε να γίνει καταλύτης πολιτικής αλλαγής. Η ευρεία συμμετοχή των πολιτών να στείλει ισχυρό μήνυμα για εναλλακτικές, προοδευτικές πολιτικές με κοινωνικό, δημοκρατικό, αναπτυξιακό πρόσημο. Να φτάσει παντού το μήνυμα ότι σύντομα σε αυτόν τον τόπο θα επανέλθουν η ελπίδα, η ανάπτυξη, η ισονομία, η προκοπή, η δικαιοσύνη, η δημοκρατία. Μήνυμα απαλλαγής από τη διαπλοκή, την αλαζονεία, τον αυταρχισμό, τις καταστροφικές συνέπειες της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Παράλληλα, συμμετέχουμε στις αλλαγές και τη μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ σε μία μεγάλη σύγχρονη δημοκρατική παράταξη. Επιδιώκουμε την ανανέωση, την ψηφιοποίηση, τη ουσιαστική συμμετοχή των πολιτών στην παραγωγή πολιτικής. Με την ισότιμη εκπροσώπηση των φύλων, και τη συμμετοχή ανθρώπων από την περιφέρεια.
✊ Στις 15 Μαΐου τους στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου