Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Δήλωση της Ν. Γκαρά στο pagenews.gr για τις εκλογές της 15 Μαΐου

🚩Οι εκλογές της 15 Μαΐου δεν είναι μια «απλή» εσωκομματική διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πρέπει να αποτελέσουν ένα σημαντικό πολιτικό γεγονός

🚩Ένα ηχηρό μήνυμα απέναντι σε μια εγκληματική κυβέρνηση – τη χειρότερη που είχε ο τόπος εδώ και χρόνια – που λεηλατεί τη χώρα, χρεοκοπεί ανθρώπους, ισοπεδώνει την κοινωνία, βάζει λουκέτα.

🚩Σε αυτές τις κάλπες ο Αλέξης Τσίπρας έχει απέναντί του ένα ολόκληρο σύστημα διαπλοκής, συμφερόντων, ρεμούλας και εξυπηρετήσεων που 3 χρόνια τώρα λεηλατεί τα δημόσια ταμεία σαν να μην υπάρχει αύριο, για να πλουτίζουν τα γαλάζια golden boys του κ. Μητσοτάκη

🚩Η εκλογή τόσο του Προέδρου όσο και της Κεντρικής Επιτροπής από όλα τα μέλη, σηματοδοτούν τη νέα εποχή, τη μετεξέλιξη, το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην πραγματικότητα σε όλη την κοινωνία. Ανανέωση, νέες πρακτικές, συλλογική δράση, αξιοποίηση ψηφιακών εργαλείων, ουσιαστική συμμετοχή των πολιτών, για ένα σύγχρονο, μαζικό, πρωτοπόρο κόμμα. Για αυτό ψηφίζουμε την Κυριακή.

🚩Ένα κόμμα με ισότιμη εκπροσώπηση των φύλων στα όργανα, με διασφαλισμένη τη συμμετοχή του κόσμου από την περιφέρεια, ένα κόμμα συμπεριληπτικό, κινηματικό, για το περιβάλλον, τη νεολαία, τα δικαιώματα, την εργασία, που θα «χτίσει» τις αναπτυξιακές πολιτικές ανόρθωσης της οικονομίας, της χώρας και των ανθρώπων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου