Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

🆘 Ν. Γκαρά: Με υπογραφή Μητσοτάκη 700.000 ακίνητα στο σφυρί

-Στο έλεος μαζικών πλειστηριασμών οι δανειολήπτες - Πλήρως απελευθερωμένοι οι πλειστηριασμοί με επιλογή & ευθύνη της ΝΔ
⚠Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει εξαρχής ψηφίσει έναν πτωχευτικό κώδικα με τον οποίο έχει καταργήσει κάθε προστασία της α΄ κατοικίας, ακόμη και των πλέον ευάλωτων συμπολιτών μας.
⚠Άφησε εντελώς ανεξέλεγκτα τα funds να διενεργούν πλειστηριασμούς, χωρίς καν υποχρέωση προηγούμενης πρότασης ρύθμισης προς τον οφειλέτη – Έδωσε το σήμα στους «Πάτσηδες», σε κοράκια και «γαλάζιες ακρίδες», να λεηλατήσουν τις περιουσίες του κοσμάκη.
⚠Η πρόσφατη απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, στερεί από τους δανειολήπτες τη δικονομική δυνατότητα να παρεμποδίζουν, υπό προϋποθέσεις, την εκτέλεση πλειστηριασμού.
⚠Μετά τη δημοσίευση της συγκεκριμένης απόφασης, αναμένεται να εκδηλωθεί ένα νέο, τεράστιο κύμα πλειστηριασμών χιλιάδων «κόκκινων» οφειλετών.
⚠Το θέμα θα μπορούσε να είχε λυθεί αν η κυβέρνηση της ΝΔ νομοθετούσε υπέρ των δανειοληπτών και της προστασίας της α΄ κατοικίας, ως όφειλε πολιτικά, όπως ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να πράξει εδώ και καιρό.
⚠Αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσουμε και τα επιτόκια-φωτιά των στεγαστικών, με την επιβάρυνση να φτάνει ακόμη και τα 300 ευρώ το μήνα, τότε καταλαβαίνουμε γιατί πολλοί δανειολήπτες βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού, με την κυβέρνηση να σφυρίζει αδιάφορα.
👉Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεσμεύεται μόλις γίνει κυβέρνηση να προστατέψει την πρώτη κατοικία, την επαγγελματική στέγη, την αγροτική γη, από τα κοράκια και τους «Πάτσηδες» του κ. Μητσοτάκη.
👉Δεσμεύεται για ένα πλαίσιο πραγματικής δυνατότητας ρύθμισης των χρεών των πολιτών τόσο προς το Δημόσιο όσο και προς τις τράπεζες.
👉Αυτή η κυβέρνηση που στήνει πλιάτσικο με τα σπίτια και τις περιούσιες των Ελλήνων, είναι μια επικίνδυνη κυβέρνηση. Και πρέπει να φύγει.
✅ Μόνη λύση η πολιτική αλλαγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου