Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Η κοινοβουλευτική δράση μου για τον μήνα Ιανουάριο

🔊Παρακολουθήστε την ομιλία μου στη Βουλή στην πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το σκάνδαλο των υποκλοπών.  

👉Ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν στον Νομό Έβρου, πραγματοποίησα δηλώσεις και απηύθυνα ερωτήσεις προς τους αρμόδιους Υπουργούς, που αφορούσαν στην εξαίρεση των παραγωγών μήλων του Νομού Έβρου από τις de minimis ενισχύσεις, στην κατάργηση της δωρεάν μετακίνησης των φοιτητών/τριων του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, στο προεκλογικό πυροτέχνημα Μητσοτάκη για επιδότηση σιδηροδρομικού μεταφορικού κόστους στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης, στην έλλειψη γιατρών και την ανάγκη άμεσης προκήρυξης των κενών οργανικών θέσεων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

📺Ως Αν. Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έφερα στη δημοσιότητα με ανακοινώσεις θέματα σχετικά με τα "χρυσά" μισθολόγια των golden boys της ΕΡΤ, την αδιαφάνεια στην οικονομική διαχείριση από τη Διοίκηση της ΕΡΤ που πλήττει τους εργαζόμενους και υποβαθμίζει τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, στη σκευωρία της ΝΔ για στημένο διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών.

📍Με ανακοινώσεις, συνεντεύξεις και μέσα κοινοβουλευτικού ελέγχου, ανέδειξα θέματα που αφορούν στις μεγάλες ελλείψεις σε φάρμακα, στις δραματικές αυξήσεις στις εισφορές ελεύθερων επαγγελματιών και αγροτών, στις πολιτικές της κυβέρνησης που πλήττουν ανεπανόρθωτα τον πρωτογενή τομέα, στις κενές εξαγγελίες Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στη Θράκη.

📃 Αναγνώστε το ενδιαφέρον άρθρο μου με τίτλο "Θεσμική Ασφυξία".

✔Ενημερωθείτε για τις συναντήσεις και τις επισκέψεις που πραγματοποίησα με κοινωνικούς, επαγγελματικούς, συλλογικούς και θεσμικούς φορείς. 

💬Διαβάστε επίσης τις ενδιαφέρουσες και στοχευμένες ερωτήσεις που κατατέθηκαν στη Βουλή από Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, οι οποίες μεταξύ άλλων αφορούν στην αιφνίδια αύξηση του ηλικιακού ορίου για λήψη μειωμένης σύνταξης χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, στο αίτημα επέκτασης του Προγράμματος Απασχόλησης της ΔΥΠΑ για ανέργους 55-67 ετών, στην ενεργειακή φτώχεια και στην κατάρρευση της αγοραστικής δύναμης των πολιτών, στην απλήρωτη και ανασφάλιστη εργασία, στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αγρότες, κτηνοτρόφοι, υγειονομικοί, εργαζόμενοι σε υποστελεχωμένες και υποβαθμισμένες δημόσιες υπηρεσίες.

👉Ενημερωθείτε αναλυτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου