Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Η Νατάσα Γκαρά στην εκπομπή "Πρωινή Επισκόπηση" στο Κανάλι της Βουλής

Η Νατάσα Γκαρά στην εκπομπή "Πρωινή Επισκόπηση" στο Κανάλι της Βουλής, είχε την ευκαιρία να συζητήσει για τους μικρομεσαίους, τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους καταστηματάρχες, τους επαγγελματίες στην εστίαση και τον τουρισμό. Για όλα αυτά που χρειάζονται για να στηριχθεί και να επανεκκινήσει η πραγματική οικονομία.
Δυστυχώς η Κυβέρνηση δεν εκμεταλλεύτηκε τον χρόνο που της έδωσε η ελληνική κοινωνία με την υπεύθυνη στάση που κράτησε καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας ώστε να καταθέσει ένα συγκροτημένο σχέδιο για να στηρίξει την πραγματική οικονομία. Με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να επικρατεί τεράστια ανασφάλεια σε όλη την αγορά, τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, σε χιλιάδες εργαζόμενους.
Ειδικά για τον τουριστικό κλάδο και τις δεδομένες δυσκολίες που υπάρχουν όσο παραμένουν κλειστές οι τελωνειακές δίοδοι, επισήμανα πως η Κυβέρνηση έχει καθυστερήσει σημαντικά να καταθέσει με σαφήνεια ένα πλάνο στους επαγγελματίες του κλάδου, ώστε να γνωρίζουν και οι ίδιοι πως να πορευτούν και σε ποιες προετοιμασίες να προχωρήσουν. Ούτε έχει προχωρήσει στην έκδοση ενός υγειονομικού πρωτοκόλλου. Και όλα αυτά τη στιγμή που μεγάλο κομμάτι της τουριστικής περίοδο έχει ήδη χαθεί.
Τέλος, σε ότι αφορά τις συμμαχίες στις οποίες προσβλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε για μία ακόμη φορά πως δεν χρειάζονται προσκλητήρια σε επίπεδο ηγεσίας αλλά επιδιώκεται η συνομιλία με όλο τον προοδευτικό κόσμο, η λήψη των μηνυμάτων και των προτάσεών του και η επικοινωνία αυτών του ΣΥΡΙΖΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου