Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Δηλώσεις στο "e24" για την καταστολή και τα φαινόμενα βίας και αυταρχισμού με τα οποία έρχεται αντιμέτωπη τελευταία η ελληνική κοινωνία

📌
Δηλώσεις μου στο "e24" για την καταστολή και τα φαινόμενα βίας και αυταρχισμού με τα οποία έρχεται αντιμέτωπη τελευταία η ελληνική κοινωνία με ευθύνη της κυβέρνησης:
🚫
"Ο κ. Μητσοτάκης ακολουθεί μία στρατηγική έντασης και βίας, παρά τις προεκλογικές του διακηρύξεις για το αντίθετο. Επιλέγει ουσιαστικά να διχάσει τον ελληνικό λαό, επιλέγει να πληγώσει την κοινωνία, προκειμένου να κρύψει τις ευθύνες της κυβέρνησής του και τις δικές του προσωπικές, για το ότι έχει εγκαταλείψει εν μέσω πανδημίας ανοχύρωτο το ΕΣΥ, τα σχολεία, τα πανεπιστήμια, τους χώρους εργασίας, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ποντάροντας στην καταστολή".
🚫
"Ψηφίζει νόμους για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέροντα, αδιαφορώντας για τις πραγματικές ανάγκες, την ανασφάλεια, τα αδιέξοδα των πολιτών, των εργαζόμενων, των επαγγελματιών, των νέων, των αγροτών. Αντί να δώσεις λύσεις, απαντά σε όλα με ακραία καταστολή".
🚫
"Χωρίς συμπράξεις, χωρίς συναινέσεις, χωρίς σεβασμό στις ανάγκες, με μόνο εργαλείο της βία και το ψέμα, καμία κοινωνία δεν μπορεί να πάει μπροστά".
🚫
"Τα κοινωνικά ζητήματα και τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες σε πολλαπλά επίπεδα, δεν λύνονται, ούτε με βία, ούτε με καταστολή και αυταρχισμό, ούτε με προπαγάνδα και ψέματα"
🚫
Είναι πλέον κατανοητό, πως η κυβέρνηση, πανικόβλητη μπροστά στις εγκληματικές της ευθύνες στη διαχείριση της πανδημίας, επιλέγει να χρησιμοποιήσει την αστυνομία απέναντι στους πολίτες, μήπως και με αυτόν τον τρόπο μπορέσει να τρομοκρατήσει τους πολίτες, να τους φιμώσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου