Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Η κοινοβουλευτική δράση μου για τον μήνα Φεβρουάριο

📍Ενημερωθείτε για την κοινοβουλευτική δράση μου για τον μήνα Φεβρουάριο. 

📺Παρακολουθήστε τις ομιλίες μου στη Βουλή για το ζήτημα της ακριβής κινητής τηλεφωνίας και της υποβάθμισης των ΕΛΤΑ, την εκτίναξη του αριθμού εκκρεμών συντάξεων, τη χειραγώγηση της ενημέρωσης από την κυβέρνηση της ΝΔ, τον νέο Αναπτυξιακό Νόμο. 

❗Ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν στο Νομό Έβρου, απηύθυνα ερωτήσεις στους αρμόδιους Υπουργούς, που αφορούσαν στην υποβάθμιση των Περιφερειακών Ιατρείων, στο ζήτημα της ακρίβειας που πλήττει νοικοκυριά και επιχειρήσεις, στο πρόβλημα με τους Δασικούς Χάρτες και το Κτηματολόγιο, στα δρομολόγια του ΟΣΕ στο Νομό. 

📄Διαβάστε επιπλέον το ενδιαφέρον άρθρο που αφορά στην ανάγκη ενός διαφορετικού μοντέλου ανάπτυξης με έμφαση στην Περιφέρεια. 

📢Ενημερωθείτε από τις συνεντεύξεις και τις δηλώσεις μου για το βάναυσο πλήγμα που δέχεται η ελληνική κοινωνία από το κύμα ακρίβειας, για το πλιάτσικο στον ΕΦΚΑ από την κυβέρνηση και την προσπάθειά της να θέσει υπό πλήρη έλεγχο το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο, αλλά και για την πρόθεσή της να καταργήσει οριστικά τη λειτουργία των Βραχέων Κυμάτων και των Κέντρων Εκπομπής Μεσαίων Κυμάτων της ΕΡΤ. 

✅Ενημερωθείτε για τις συναντήσεις και τις επισκέψεις που πραγματοποίησα με κοινωνικούς, επαγγελματικούς, συλλογικούς και θεσμικούς φορείς. 

🔎Διαβάστε επίσης τις ενδιαφέρουσες και στοχευμένες ερωτήσεις που κατατέθηκαν στη Βουλή από Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, οι οποίες μεταξύ άλλων αφορούν στην εθνική σύνταξη των ομογενών, των αποκλεισμό ανέργων από τα κοινωφελή προγράμματα του ΟΑΕΔ, στην ένταξη όλων των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε ρύθμιση, στους συμβασιούχους του Υπουργείου Πολιτισμού, στους εργαζόμενους και στις εργαζόμενες στον καθαρισμό των σχολικών μονάδων, στα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, στους εκπαιδευτικούς, στους αγρότες των οποίων η γη βρίσκεται στο έλεος των funds, στους εργαζόμενους στο δημόσιο σύστημα υγείας.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου