Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Ν. Γκαρά: «Οι σημερινές δυσκολίες πεισμώνουν μαθητές και καθηγητές που διεκδικούν ένα καλύτερο παρόν, ένα καλύτερο μέλλον»


Δήλωση Νατάσας Γκαρά, Βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ και Αναπληρώτριας Τομεάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και τις παλινωδίες της Κυβέρνησης

"Η έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς βρίσκει μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς εξαιρετικά ανήσυχους για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα ανοίξουν και θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε όλη τη χώρα.

Μία ημέρα που διαχρονικά κυριαρχούσαν τα χαμόγελα και τα αισθήματα χαράς και συγκίνησης στις σχολικές αυλές, έχει μετατραπεί με ευθύνη της Κυβέρνησης Μητσοτάκη σε ημέρα έντονου προβληματισμού ,φόβου και έκδηλης αγωνίας.

Παραμένουμε συνειδητά στο πλευρό μαθητών και εκπαιδευτικών. Συνεχίζουμε να παλεύουμε για να λάμψει και να φανεί το χαμόγελο των παιδιών, ακόμη και κάτω από τη μάσκα. Παλεύουμε για να κάνουν όλα τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Με σχέδιο, με μεράκι, με συλλογική δουλειά και παρά τις πρόσκαιρες αντιξοότητες πιστεύουμε ότι όλοι μαζί, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον, θα ανταποκριθούμε στις σημερινές δύσκολες προκλήσεις.

Καλή Πρόοδο και με Υγεία σε μαθητές και εκπαιδευτικούς".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου