Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Η Ν. Γκαρά για τη Νοσηλευτική Διδυμοτείχου, το ΚΥΤ Φυλακίου και τη Διακομματική Επιτροπή για τη Θράκη

Για τα φλέγοντα θέματα που αφορούν στον Έβρο μίλησε η Βουλευτής Έβρου και Αν. Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Γκαρά στα Γεγονότα του Θράκη Νετ (24/9/2020).

Η κ. Γκαρά αναφέρθηκε σε κινήσεις και αποφάσεις που έγιναν και ελήφθησαν εν κρυπτώ από τον Υφυπουργό Παιδείας, τους Βουλευτές ΝΔ του Έβρου και τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου, αποκλείοντας από την ενημέρωση και τις σοβαρές αποφάσεις που αφορούν στη Νοσηλευτική Διδυμοτείχου τόσο την ίδια όσο και την Επιτροπή Αγώνα που έχει συσταθεί για αυτόν τον λόγο, αλλά και οποιονδήποτε άλλο σχετικό με το θέμα φορέα.

Στη συνέχεια η κ. Γκαρά αναφέρθηκε στην παρέμβαση που έγινε από την ίδια στη Διακομματική Επιτροπή για τη Θράκη, όπου ζήτησε πλήρη ενημέρωση από τον Περιφερειάρχη κ. Χ. Μέτιο, ο οποίος ενημέρωνε την Επιτροπή, για το ειδικό πρόγραμμα χρηματοδότησης για τον Έβρο, το οποίο είχε εγκριθεί το 2017 και προέβλεπε 26,5 εκ. Ευρώ για έργα στο Νομό, τα οποία ωστόσο βρίσκονται σε στασιμότητα. 

Η Βουλευτής αναφέρθηκε επίσης στις εξαγγελίες του κ. Μηταράκη για την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου και τόνισε, ότι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν  και παραμένει ότι η Θράκη θα πρέπει να εξαιρεθεί από δομές στις οποίες θα μπορούν να διαμένουν μόνιμα πρόσφυγες και μετανάστες λόγω των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου