Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Η Ν. Γκαρά μιλά για τις ραγδαίες εξελίξεις στο Νομό που προκαλούν οι εν κρυπτώ αποφάσεις της κυβέρνηση της ΝΔ



Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΑΛΦΑ τηλεόρασης και την Κυριακή Μπασκάκη μίλησε η Βουλευτής Έβρου και Αν. Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά για θέματα που απασχολούν έντονα τον Νομό.

Η κ. Γκαρά μίλησε για τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε εν κρυπτώ για το μέλλον της Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου την Τετάρτη 23.09.2020, με τη συμμετοχή σε αυτήν του Υφυπουργού Παιδείας, του Δημάρχου Διδυμοτείχου και μόνο των Βουλευτών της ΝΔ. Αναφέρθηκε επίσης στην απαξίωση του ρόλου της Επιτροπής Αγώνα που έχει συσταθεί για αυτό το θέμα, για την υπεράσπιση της Νοσηλευτικής στο Διδυμότειχο, όταν τα μισά της μέλη αποκλείονται και δεν ενημερώνονται για τις εξελίξεις. Επιπλέον, η Βουλευτής τονίζει ότι πρέπει να υπάρχει επίσημη ενημέρωση όλως των εμπλεκόμενων και διασαφήνιση των ερωτημάτων που προκύπτουν από την ανακοίνωση του υπουργείου παιδείας σχετικά με την έδρα της Σχολής, την υπαγωγή της στο ΔΠΘ και τον τρόπο λειτουργίας της από το τρέχον ακαδημαϊκό έτος.

Η Βουλευτής του Έβρου εξέφρασε επίσης την έκπληξή της στην ανακοίνωση του κ. Μηταράκη για την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου και επισήμανε ότι πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και παραμένει να μην υπάρξει καμία δομή μόνιμης εγκατάστασης προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή.

Η κ. Γκαρά μίλησε επίσης και για την ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ζητώντας την κατάργηση ή την σημαντική μείωση του ΕΝΦΙΑ στα ακριτικά νησιά της χώρας, συμπεριλαμβανομένης και της Σαμοθράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου