Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

Η κοινοβουλευτική μου δράση για το μήνα Ιούνιο

🔊Ενημερωθείτε για την κοινοβουλευτική δράση μου για τον μήνα Ιούνιο σχετικά με τα μείζονα ζητήματα που ανέδειξα και αφορούν στο νέο εκλογικό σύστημα για τους ΟΤΑ, στην εφαρμογή του Ψηφιακού Πιστοποιητικού covid, στο νομοσχέδιο για την τηλεργασία, αλλά και στο αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης που ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων. 

👉Με αναφορές και ερωτήσεις που κατέθεσα στη Βουλή ανέδειξα ζητήματα του νομού Έβρου σχετικά με την εφαρμογή του μέτρου επιδότησης πάγιων δαπανών για τις επιχειρήσεις, τον συμψηφισμό απαιτήσεων των επιχειρήσεων που δεν διαθέτουν ληξιπρόθεσμες οφειλές, τη συνεχή υποβάθμιση και συρρίκνωση των υπηρεσιών στον Έβρο, όπως το επικείμενο κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας στις Φέρες, τις δυσοίωνες εξελίξεις στην κτηνοτροφία εξ αιτίας της κυβερνητικής πολιτικής. 

🗣️Επίσης, διαβάστε τις ανακοινώσεις μου για την ολοκλήρωση της Προανακριτικής Επιτροπής-φιάσκο, για τα οχτώ χρόνια από το "μαύρο" που έπεσε στην ΕΡΤ, για την κατασπατάληση χρημάτων προς "επιλεγμένους" της κυβέρνησης, όπως προς τη δικηγορική εταιρία νεοδημοκράτη Βουλευτή. 

➡️Αναγνώστε το ενδιαφέρον άρθρο μου στην εφημερίδα documento και το μήνυμα για την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων. 

➡️Παρακολουθήστε τις επισκέψεις και συναντήσεις που πραγματοποίησα με φορείς και συμπολίτες, τη συμμετοχή μου σε τοπικές πολιτιστικές εκδηλώσεις, και σε τηλε-εκδηλώσεις. 

➡️Διαβάστε επιπλέον τις ενδιαφέρουσες και στοχευμένες ερωτήσεις που κατατέθηκαν στη Βουλή από Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

📌Διαβάστε αναλυτικότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου