Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Δηλώσεις Ν. Γκαρά στο ethnos.gr για τον σιδηροδρομικό αποκλεισμό της Θράκης

👉Μιλώντας η κ. Γκαρά στο ethnos.gr τόνισε ότι ο σιδηροδρομικός αποκλεισμός σημαίνει και αποκλεισμός του τουριστικού ρεύματος και των επισκεπτών και δυσκολία στην μετακίνηση των κατοίκων που εξυπηρετούνται από νομό σε νομό είτε από δημόσιες υπηρεσίες είτε για την οικονομικότερη μετακίνησή τους.

📍«Εδώ και δύο περίπου χρόνια η περιοχή της Θράκης και του Έβρου βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν πρωτοφανή στα χρονικά, σιδηροδρομικό αποκλεισμό, που όμοιό του και για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έχουν ξαναζήσει οι ακρίτες κάτοικοι της Θράκης, τα τελευταία πολλά χρόνια.
🚉Ήδη από το καλοκαίρι του 2019 η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές που διεξήχθησαν εκείνη την περίοδο, επικαλούμενη διάφορα προβλήματα και προφάσεις, έλαβε την απόφαση να σταματούν τα δρομολόγια των τρένων στην πόλη της Δράμας, αφήνοντας, εκτός “κάδρου” και μετακινήσεων ολόκληρη τη Θράκη.
🚩Και ενώ είχε ανακοινωθεί επίσημα ότι αρχές Ιουλίου αναμένεται να επανέλθουν τα δρομολόγια δεν έχουμε απάντηση για το πότε θα επανέλθουν» πρόσθεσε η κ. Γκαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου