Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Η κοινοβουλευτική δράση μου για τον μήνα Οκτώβριο

 

❗Ενημερωθείτε για την κοινοβουλευτική δράση μου για τον μήνα Οκτώβριο. 

🔊Παρακολουθήστε την ομιλία μου στη Βουλή για το μοντέλο ανάπτυξης της ΝΔ που περιλαμβάνει ευνοιοκρατία, ρουσφέτια και κουφάρια.  
👉Ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν στον Νομό Έβρου, πραγματοποίησα δηλώσεις και απηύθυνα ερωτήσεις προς τους αρμόδιους Υπουργούς, που αφορούσαν στην άμεση ανάγκη στελέχωσης του Κέντρου Υγείας Σαμοθράκης και της δημιουργίας βάσης ΕΚΑΒ στο νησί, στη θέσπιση ειδικού καθεστώτος στα καύσιμα για τους Νομούς Έβρου, Δράμας και Ξάνθης οι οποίοι πλήττονται από τη διασυνοριακότητα και την οικονομική κρίση.
📍Με ανακοινώσεις και μέσα κοινοβουλευτικού ελέγχου, ανέδειξα θέματα σχετικά με την απαίτηση για πλήρη διαφάνεια στην καμπάνια ενημέρωσης της ΝΔ για την εξοικονόμηση ενέργειας, με την ανάγκη εξεύρεσης λύσης για τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα "Βοήθεια στο σπίτι", με την άμεση ανάγκη μείωσης του ΦΠΑ στα καύσιμα, με την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια σε καύσιμα, ρεύμα και είδη πρώτης ανάγκης που φέρουν την υπογραφή Μητσοτάκη.
📣Ως Αν. Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προέβη σε ανακοινώσεις και δηλώσεις αναφορικά με την παρέμβαση συγκάλυψης του Κ. Μητσοτάκη σε Google και Facebook, με το νέο σκάνδαλο της ΝΔ και τον Βουλευτή της Πάτση, όταν μάλιστα μήνες πριν είχα επισημάνει τις απ΄ ευθείας αναθέσεις των ΕΛΤΑ ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ στον Βουλευτή ΝΔ Α. Πάτση
Ενημερωθείτε για τις συναντήσεις και τις επισκέψεις που πραγματοποίησα με κοινωνικούς, επαγγελματικούς, συλλογικούς και θεσμικούς φορείς. 
💬Διαβάστε επίσης τις ενδιαφέρουσες και στοχευμένες ερωτήσεις που κατατέθηκαν στη Βουλή από Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, οι οποίες μεταξύ άλλων αφορούν στα σκληρά μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας στα νοσοκομεία και στην εκτός ελέγχου κατάσταση με τα εκκρεμή χειρουργεία, στην δήθεν κάλυψη όλων των κενών στην ειδική αγωγή και στην ανάγκη να ξεκινήσει άμεσα η διανομή σχολικών γευμάτων, στα μέτρα που πρέπει να ληφθούν ώστε να διορθωθούν τα σοβαρά λάθη και οι παραλείψεις στην έκδοση συντάξεων, στις ελλείψεις προσωπικού και στην ανάγκη άμεσης στελέχωσης της πυροσβεστικής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου