Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Ερωτήσεις προς Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης (2019-2023)

 

Ερωτήσεις προς Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

 

Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσαν ο Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Μάριος Κάτσης, η Αναπληρώτρια Τομεάρχης Γκαρά Αναστασία και ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Σπίρτζης, μαζί με 54 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προς τους αντίστοιχους Υπουργούς, με την οποία ζητούν την άμεση κατάργηση των SMS στα 13033/13032 και των βεβαιώσεων κίνησης ως άχρηστο και παράλογο πλέον μέτρο που έχει απαξιωθεί στα μάτια των πολίτων  (07/05/21)

 

 
 

Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσαν ο Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Μάριος Κάτσης και η αναπληρώτρια Τομεάρχης Γκαρά Αναστασία, με την οποία ζητούν απαντήσεις  σχετικά με υπόθεση ανακάλυψης σοβαρών κενών ασφαλείας στις ιστοσελίδες και τα πληροφοριακά συστήματα του e-ΕΦΚΑ και του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (11/05/21)

 

 

Με πρωτοβουλία των Σ. Φάμελλου, Μ. Κάτση και Α. Γκαρά, σαράντα τέσσερις (44) βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατέθεσαν Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς τους αρμόδιους Υπουργούς για τη διαφάνεια στη χρηματοδότηση των ΜΜΕ από πόρους ανακύκλωσης (13/05/21)

 


 

Μ. Κάτσης και Ν. Γκαρά φέρνουν στη Βουλή, με Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων που κατέθεσαν προς τους αρμόδιους Υπουργούς, τις αδιαφανείς διαδικασίες της κυβέρνησης στην καμπάνια ενημέρωσης για τον εμβολιασμό  (24/05/21)

 

 

Ερώτηση Κάτση - Γκαρά για το γεγονός ότι τα ΕΛΤΑ έδωσαν εν μέσω πανδημίας και ύφεσης, σχεδόν 200.000 ευρώ στη δικηγορική εταιρεία του βουλευτή Γρεβενών της ΝΔ μέσα σε 7 μήνες, για υπηρεσίες νομικής υποστήριξης, σύμφωνα με στοιχεία αναρτημένα στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (24/06/21)



 


Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιο για θέματα ενημέρωσης κ. Λιβάνιο κατέθεσαν ο Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης και η Αναπλ. Τομεάρχης Ενημέρωσης & Επικοινωνίας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Μάριος Κάτσης και Νατάσα Γκαρά (26/07/21)



 

👉«Ο χορός εκατομμυρίων συνεχίζεται στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ γύρω από τις μεικτές παραγωγές οι οποίες εγκρίνονται με μόνο κριτήριο τη λογική των εξυπηρετήσεων και της συναλλαγής με συμφέροντα "ημετέρων"» καταγγέλλουν 27 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με ερώτηση που απευθύνουν προς τον κ. Οικονόμου, Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό με πρωτοβουλία του Τομεάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης και της Αν. Τομεάρχη Ενημέρωσης & Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μ. Κάτση και Ν. Γκαρά αντίστοιχα (20/09/21)



 
 

👉Ερώτηση Γκαρά – Κάτση στη Βουλή για τη συνεχιζόμενη υποβάθμιση και απαξίωση αλλά και το καθεστώς αναξιοκρατίας και κομματοκρατίας που έχει επιβληθεί από την κυβέρνηση στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (13/10/21)

 

 

👉Ερώτηση Γκαρά – Κάτση στη Βουλή για την επαπειλούμενη παύση λειτουργίας της ελληνικής υπηρεσίας του Euronews. Οι βουλευτές επισημαίνουν την πολύμηνη σιωπή και απραξία της ελληνικής κυβέρνησης μπροστά στο κίνδυνο η χώρα μας να χάσει έναν ενημερωτικό πυλώνα (14/10/21)



 
 

👉Ερώτηση για το νέο κύμα «γαλάζιων» προσλήψεων, τις αυξήσεις στα golden boys και τη διολίσθηση της ΕΡΤ στην πλήρη αδιαφάνεια υπό τη διοίκηση Ζούλα - Γαμπρίτσιου, κατέθεσαν 35 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με πρωτοβουλία του Τομεάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κάτση Μάριου, και της Αν. Τομεάρχη Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, Γκαρά Αναστασίας (17/01/22)



 
 

👉Την απόφαση του Δ.Σ της Ε.Ρ.Τ Α.Ε. να πριμοδοτήσει άγνωστο αριθμό «γαλάζιων» φέρνουν στη δημοσιότητα με Ερώτησή τους στη Βουλή οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με πρωτοβουλία του Τομεάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Μάριου Κάτση, και της Αν. Τομεάρχη Ενημέρωσης &  Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αναστασίας Γκαρά (16/03/22)



 
 

👉Ερώτηση σχετικά με την άμεση ανάγκη λήψης μέτρων στήριξης των εφημερίδων που απειλούνται από την αύξηση της τιμής του χαρτιού και τους κόστους εκτύπωσης, καθώς και τις γενικότερες ανατιμήσεις σε ενέργεια, πρώτες ύλες και μεταφορές, κατέθεσαν 52 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με πρωτοβουλία του Τομεάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης Μάριου Κάτση και της αναπληρώτριας Τομεάρχη Επικοινωνίας & Ενημέρωσης Νατάσας Γκαρά (05/04/22)



 
 

👉Ερώτηση Ν. Γκαρά και Μ. Κάτση: «Θα παραμείνουν στη θέση τους τα στελέχη της ΕΡΤ που διαγράφηκαν από την ΕΣΗΕΑ για παραπλάνηση κοινού;» (06/06/22)



 
 
 

Στη Βουλή από τη Ν. Γκαρά η συνεχής υποβάθμιση και συρρίκνωση των ΕΛΤΑ στον Έβρο. Η κα Γκαρά στην Ερώτηση υπενθυμίζει το πλήθος των υπηρεσιών που προσφέρουν, αλλά και τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζουν τα ΕΛΤΑ, στις ακριτικές περιοχές (25/05/21)



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου