Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Ερωτήσεις προς Υπουργείο Οικονομικών - Έβρος & ΑΜΘ (2019-2023)

 

Ερωτήσεις προς Υπουργείο Οικονομικών
 

Ν. Γκαρά: "Να παρέμβει ο Υπουργός Οικονομικών για το κλείσιμο της Τράπεζας της Ελλάδας στην Αλεξανδρούπολη". Με Ερώτηση στη Βουλή φέρνει το θέμα της συνεχούς αποψίλωσης των υπηρεσιών στον Έβρο η Βουλευτής Ν. Γκαρά (13/05/21)

 
 

Στη Βουλή από τη Ν. Γκαρά τα προβλήματα στην εφαρμογή του μέτρου επιδότησης πάγιων δαπανών για τις επιχειρήσεις. Η Βουλευτής κατέθεσε ως Αναφορά  το αίτημα του Συλλόγου Οικονομολόγων Ελεύθερων Επαγγελματιών Νομού Έβρου (01/06/21)

 

 

Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών κατέθεσαν οι Βουλευτές ΑΜΘ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τον συμψηφισμό απαιτήσεων των επιχειρήσεων που δεν διαθέτουν ληξιπρόθεσμες οφειλές (10/06/21)

 

 

Στη Βουλή φέρνει η Ν. Γκαρά το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στις Φέρες Έβρου. Με  ερώτηση προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης  & Επενδύσεων η Βουλευτής Έβρου ζητά να συνεχιστεί η ομαλή λειτουργία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στη Δημοτική Ενότητα Φερών (24/06/21)



 

👉Ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων για να λαμβάνουν επίδομα θέρμανσης οι καταναλωτές καυσόξυλων και βιομάζας (pellet) στους ακριτικούς οικισμούς και τα νησιά της Α΄ κλιματικής Ζώνης, ανεξαρτήτως του αριθμού των κατοίκων της περιοχής στην οποία βρίσκεται το ακίνητο, κατέθεσε η Βουλευτής Έβρου και Αν. Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Ενημέρωσης & Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Νατάσα Γκαρά (18/10/21)



 

👉Να προχωρήσει άμεσα ο συμψηφισμός οφειλών των επιχειρήσεων της ΑΜΘ με το εργοδοτικό κόστος 12% που τους οφείλει η Πολιτεία για τα έτη 2010-2015, ζητούν με Ερώτησή τους στη Βουλή οι  Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης  (09/03/22)

 

 

📢Ν. Γκαρά - Θ. Ξανθόπουλος: «Να εξασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας για το προσωπικό της Olympus Bank». Ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων κατέθεσαν η Βουλευτής Έβρου Νατάσα Γκαρά και ο Βουλευτής Δράμας Θεόφιλος Ξανθόπουλος για την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας των 43 εργαζόμενων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Όλυμπος (07/02/23)

 

 

📢Καμία δέσμευση της ΝΔ για την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας του προσωπικού της Olympus Bank δεν ανέλαβε ο αρμόδιος Υπουργός απαντώντας στην Ερώτηση που του απηύθυναν η Βουλευτής Έβρου Νατάσα Γκαρά και ο Βουλευτής Δράμας Θεόφιλος Ξανθόπουλος (09/03/23)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου