Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

✊ 21 Μάη, ψηφίζουμε για τις ζωές μας!

 

✅ Σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση δίνουμε μαζί τη μάχη για πολιτική αλλαγή και απαλλαγή από το καθεστώς ακρίβειας, διαπλοκής, διαφθοράς και αναξιοκρατίας του Κ. Μητσοτάκη.
✅ Η πατρίδα μας ασφυκτιά. Όλοι μαζί διεκδικούμε σήμερα μια νέα αρχή για την κοινωνία που πλήττεται και αναζητά δικαιοσύνη. #Νέα_αρχή για τις παραγωγικές δυνάμεις που ζητούν ανάπτυξη.
✅ Απέναντι στην υποβάθμιση και στασιμότητα του Έβρου, και με όπλο την εμπιστοσύνη σας, ανέδειξα με ευθύνη προβλήματα και προτάσεις για τον τόπο μας. Το αποτύπωμα στη #Βουλή υπήρξε ισχυρό.
✅ Σε αυτή τη νέα μάχη δηλώνω και πάλι παρούσα. Για να συνεχίσουμε το έργο μας.
✅ Χρέος μας σήμερα, να δώσουμε από κοινού τη μάχη για τη συγκρότηση της μεγάλης #προοδευτικής_Κυβέρνησης, με επικεφαλής τον #Αλέξη_Τσίπρα.
Για 📍 Δικαιοσύνη 📍 Δημοκρατία 📍 Ανάπτυξη.
✅ Για τον Έβρο που μας αξίζει, για τη νέα γενιά, για τη ζωή που μας πρέπει. Με #Δικαιοσύνη_Παντού!
🚩 Από τα μαθητικά μου χρόνια στην Ορεστιάδα όπου γεννήθηκα το 1984, και στη συνέχεια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο Τμ. Επικοινωνίας Μέσων & Πολιτισμού, στο μεταπτυχιακό Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας, αλλά και στον εργασιακό μου βίο ως δημοσιογράφος, αγωνίστηκα για τις πολιτικές ελευθερίες, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τη βιώσιμη ανάπτυξη.
🚩 Με τη στήριξη των Εβριτών εκλέγομαι Βουλευτής Έβρου από τον Ιανουάριο του 2015. Διετέλεσα Α' Γραμματέας της Βουλής, ενώ από το 2019 ανέλαβα Αν. Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ. Μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Ασφάλειας και Συνεργασίας στην Ευρώπη, και είμαι εκλεγμένο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
✊ 21 Μάη, ψηφίζουμε για τις ζωές μας!
Βουλευτής Έβρου ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ
Γκαρά Αναστασία (Νατάσα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου