Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Απολογισμός Ν. Γκαρά για την περίοδο 2019-2023

📌Εν είδει απολογισμού και ως υποχρέωση του εκάστοτε Βουλευτή προς την κοινωνία από την οποία ελέγχεται και κρίνεται, σας γνωστοποιώ την κοινοβουλευτική μου δράση για την περίοδο 2019-2023.

📡Στις παρεμβάσεις μου στο Κοινοβούλιο, με τα μέσα κοινοβουλευτικού ελέγχου, με ανακοινώσεις και αρθρογραφία ανέδειξα θέματα που αφορούσαν κυρίως στον Νομό Έβρου καθώς και συνολικά στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης,  αλλά και θέματα με πανελλαδικό ενδιαφέρον που αφορούσαν σε ζητήματα εργασίας, οικονομίας, αγροτικά, παιδείας, υγείας, τουρισμού, εργασίας, πολιτισμού, αθλητισμού, ανάπτυξης κ.ά.

📢 Ως Αν. Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Ενημέρωσης και Επικοινωνίας από το 2019, κατέδειξα την απορρύθμιση του χώρου των ΜΜΕ από την κυβέρνηση και άσκησα σκληρή κριτική για κάθε νέα αδιαφανή λίστα χρηματοδότησης που οδηγεί σε φίμωση των ΜΜΕ, και δημιουργεί πλήγμα στη δημοκρατία. 

📍Απέναντι στην υποβάθμιση και τη στασιμότητα που επιβάλλουν οι πολιτικές του Μητσοτάκη και της ΝΔ στον Έβρο και στη χώρα, χρέος μας σήμερα είναι να δώσουμε από κοινού τη μάχη για τη συγκρότηση της μεγάλης προοδευτικής Κυβέρνησης, με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα.

 👉 Με όπλο την εμπιστοσύνη και την αλήθεια.

 👉 Για Δικαιοσύνη, Δημοκρατία, Ανάπτυξη.

 👉 Για τον Έβρο που μας αξίζει, για τη νέα γενιά, για τη ζωή που μας πρέπει.

 👉 Με Δικαιοσύνη Παντού! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου