Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Ερωτήσεις προς Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων - Έβρος & ΑΜΘ (2019-2023)

 

Ερωτήσεις προς Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων

👉Ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων για σοβαρά λειτουργικά και κτηριακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες του Υπουργείου Εργασίας στον Έβρο, κατέθεσε η Βουλευτής Έβρου και Αν. Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Ενημέρωσης & Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Νατάσα Γκαρά (12/10/21)

 
 

👉Στη Βουλή από τη Ν. Γκαρά το μέλλον των 50 εργαζομένων της πρώην εταιρείας «Θράκη ΑΕ». Ερώτηση για την εγκληματική απόφαση της κυβέρνησης να μην ανανεωθεί το ειδικό πρόγραμμα «επανειδίκευσης, κατάρτισης και απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας για πρώην εργαζόμενους της εταιρείας ‘Θράκη ΑΕ’» με αποτέλεσμα 50 εργαζόμενοι στον Έβρο να οδηγηθούν στην ανεργία και την ανασφάλεια, κατέθεσε η Βουλευτής Έβρου (18/01/22)



 

👉 "Οι τίτλοι κτήσης δεν μπορεί να αποτελούν συμβάσεις εργασίας σε δημόσια υπηρεσία. Να ακυρωθεί η σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΑΜΘ - Άμεση στελέχωση των υπηρεσιών με μόνιμο προσωπικό, ζητούν με Αναφορά που κατέθεσαν στη Βουλή 34 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με πρωτοβουλία των Βουλευτών της Περιφέρειας ΑΜΘ  (09/03/22)

 
 

👉Ερώτηση κατέθεσαν στη Βουλή με πρωτοβουλία της Αναπλ. Τομεάρχη Ενημέρωσης & Επικοινωνίας της Κ.Ο Γκαρά Αναστασίας και τη συνυπογραφή του Τομεάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης Μ. Κάτση και της Τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μ. Ξενογιαννακοπούλου για εξομοίωση των ασφαλισμένων που ανήκουν σε ταμεία που αποτελούν ΝΠΙΔ (π.χ. ΕΔΟΕΑΠ) με τους ασφαλισμένους του e-ΕΦΚΑ (24/06/22)



 

900 παιδιά με πλήρη φάκελο μένουν χωρίς voucher εκτός ΚΔΑΠ στον Έβρο και η Υπουργός…απλά το επιβεβαιώνει!👉Στις αρχές Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου η Βουλευτής Έβρου, κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων (Αρ. Πρωτ. 8672, 01/09/2021) (15/11/21)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου