Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Ερωτήσεις προς Υπουργείο Υγείας - Έβρος & ΑΜΘ (2019-2023)

 

Ερωτήσεις προς Υπουργείο Υγείας

👉Ερώτηση των Βουλευτών Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, με θέμα: ‼ «Αναστολή λειτουργίας Περιφερειακών Ιατρείων και Κέντρων Υγείας των νομών Δράμας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου» (29/10/21)



 

👉Κοινή αναφορά των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΑΜΘ για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των ιατρικών διαγνωστικών κέντρων και εργαστηρίων (29/11/21)


 


 

👉Ν. Γκαρά: «Αναμονή πολλών ετών στη λίστα χειρουργείων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης». Ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων για τη μεγάλη αναμονή στη λίστα χειρουργείων του ΠΓΝΑ, στην οποία ο χρόνος αναμονής φτάνει σε πολλές περιπτώσεις έως τα τρία χρόνια (23/03/22)

 
 

👉Στη Βουλή από τη Ν. Γκαρά η υποβάθμιση των Περιφερειακών Ιατρείων στον Νομό Έβρου. Ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων για την υποβάθμιση των Περιφερειακών Ιατρείων στον Νομό, κατέθεσε η Βουλευτής Έβρου (31/01/22)



 

👉Ν. Γκαρά: «Στερούν τη σίτιση στους εφημερεύοντες ιατρούς στο Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης». Στη Βουλή των Ελλήνων φέρνει το ζήτημα της έλλειψης σίτισης των εφημερευόντων ιατρών στο ακριτικό νησί της Σαμοθράκης με Ερώτησή της η Βουλευτής Έβρου (14/03/22)



 

👉Ν. Γκαρά: «Υγειονομικά έκθετη η Σαμοθράκη στην έναρξη της θερινής περιόδου». Στη Βουλή των Ελλήνων φέρνει το ζήτημα της έλλειψης προσωπικού πληρώματος ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης, με Ερώτησή της η Βουλευτής Έβρου (08/06/22)



 

📢Ν. Γκαρά: «Προβλήματα και ταλαιπωρία για τους πολίτες από την εφαρμογή του προσωπικού γιατρού». Ερώτηση στη Βουλή για τη σωρεία προβλημάτων στη λειτουργία του θεσμού του προσωπικού γιατρού-Δεν υπάρχουν διαθέσιμοι γιατροί για να καλύψουν τις ανάγκες του πληθυσμού στον Έβρο (26/09/22)

 

📢Ερώτηση των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αν. Μακεδονίας & Θράκης και του Τομεάρχη Υγείας Ανδρέα Ξανθού: "Ανάγκη άμεσης προκήρυξης των κενών οργανικών θέσεων γιατρών στην Παιδιατρική Κλινική και στη Μονάδα Νεογνών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης(18/01/23)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου