Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Ερωτήσεις προς Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων - Έβρος & ΑΜΘ (2019-2023)

 

Ερωτήσεις προς Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων
 

Με κατάθεση Αναφοράς φέρνει στη Βουλή το ζήτημα των καλλιεργητών βάμβακος που δεν πληρώθηκαν την ειδική ενίσχυση η Ν. Γκαρά (16/04/21)



 

Ν. Γκαρά: Να αναλάβει -επιτέλους- δράση το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για το θέμα της αύξησης των ζωοτροφών. Αναφορά κατατέθηκε από τους βουλευτές της ΑΜ-Θ του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και του τομεάρχη Αγροτικής Πολιτικής, Σταύρου Αραχωβίτη η επιστολή των Κτηνοτροφικών Συλλόγων ΑΜ-Θ (17/06/21)

 
 

Στη Βουλή από την Ν. Γκαρά τα προβλήματα από την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε γη υψηλής παραγωγικότητας. Την απαγόρευση της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων σε γη υψηλής παραγωγικότητας ή την κατ΄ ελάχιστο θέσπιση κανόνων σε περιοχές με αποστραγγιστικά έργα, αιτείται με αναφορά η Βουλευτής, καθώς δημιουργούνται πλείστα προβλήματα στον αγροτικό χώρο. (06/07/21)

 
 

Στη Βουλή από την Ν. Γκαρά το ζήτημα της καταστροφής ελαιόδεντρων σε περιοχές του νοτίου Έβρου από παγετό. Ειδικό πρόγραμμα για την πλήρη αντικατάσταση των κατεστραμμένων ελαιόδεντρων σε περιοχές του νοτίου Έβρου αιτείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με αναφορά που κατέθεσε, η Βουλευτής Έβρου και Αν. Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Ενημέρωσης & Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νατάσα Γκαρά (29/07/21)



 

👉Να ληφθούν άμεσα μέτρα για τη στήριξη της αλιείας στο Θρακικό Πέλαγος ζητούν με Ερώτησή τους προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Σ. Αραχωβίτης και Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ της ΑΜΘ (22/03/22)



 

👉"Να αρθεί η αδικία εις βάρος των κτηνοτρόφων της ΑΜ-Θ με τα χαμηλά ποσά ένταξης στο πρόγραμμα της βιολογικής κτηνοτροφίας". Αναφορά προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με αφορμή την επιστολή των κτηνοτροφικών συλλόγων της ΑΜ-Θ σχετικά με την ανάγκη άρσης της αδικίας που υφίστανται οι κτηνοτρόφοι στις περιφέρειες της ΑΜ-Θ και της Κεντρικής Μακεδονίας και κάποιων νησιών όπως η Θάσος, με τα χαμηλά ποσά ένταξης στο πρόγραμμα της βιολογικής κτηνοτροφίας, κατέθεσαν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ΑΜ-Θ (18/05/22)



  

📢Ν. Γκαρά: «Εκτός των ενισχύσεων de minimis από την κυβέρνηση Μητσοτάκη οι παραγωγοί μήλων του Νομού Έβρου». Ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων κατέθεσε η Βουλευτής Έβρου με την οποία ζητά να δοθεί και στους καλλιεργητές μήλων του Έβρου η ενίσχυση των 300 ευρώ/ παραγωγικό στρέμμα (12/01/23)

 

 

 

👉Στη Βουλή από τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΑΜ-Θ η επιστολή οργής και αγανάκτησης των Κτηνοτροφικών Συλλόγων ΑΜ-Θ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Στην Αναφορά γίνεται λόγος για έλλειψη προστασίας της κτηνοτροφικής παραγωγής και των καταναλωτών, με την τεχνητή επάρκεια της αγοράς μέσω των εισαγωγών από βαλκανικές χώρες (09/05/22)



 

👉Ν. Γκαρά: «Η αδιαφορία της κυβέρνησης οδηγεί σε απόγνωση τους σπαραγγοπαραγωγούς του Έβρου». Τις καταστροφικές συνέπειες για τις καλλιέργειες σπαραγγιών στον Έβρο, λόγω καιρικών συνθηκών, φέρνει με Ερώτησή της στη Βουλή η Βουλευτής Έβρου (11/05/22)



 
 

🔊 Ν. Γκαρά: «Άμεση ανάγκη ρύθμισης του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των γεωργικών γεωτρήσεων». Τα τεράστια προβλήματα που ανακύπτουν από το ιδιοκτησιακό καθεστώς των γεωργικών γεωτρήσεων φέρνει με ερώτησή της στη Βουλή των Ελλήνων η Βουλευτής Έβρου (06/09/22)



 

👉Αναφορά κατέθεσαν οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΑΜΘ για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των κτηνοτρόφων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ (18/11/21)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου