Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

Πρωτιά σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση η Ελλάδα στην ανεργία των νέων


 

🫵Την ώρα που η χώρα, με ευθύνη της ΝΔ και "υπογραφή Μητσοτάκη" καταγράφει, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Eurostat για τον Φεβρουάριο του 2023, ακόμη μία θλιβερή πρωτιά σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, αυτή τη φορά στην ανεργία των νέων...

...Ο κ. Μητσοτάκης, οργανώνοντας στημένες φιέστες με κομπάρσους-στελέχη της ΝΔ και με την πλήρη κάλυψη των γνωστών  ΜΜΕ της λίστας-Πέτσα, υπόσχεται και πάλι στους νέους "ανάπτυξη" και "καλές δουλειές & μισθούς".

Οι νέοι γνωρίζουν πια καλά πως "ανάπτυξη" με τη ΝΔ και την Μητσοτάκης Α.Ε. σημαίνει μαύρη εργασία, απλήρωτες υπερωρίες, καταργημένο οκτάωρο και εξευτελιστικοί μισθοί. 

Σημαίνει ανύπαρκτοι έλεγχοι, ανασφάλιστη εργασία, διαλυμένο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, ανύπαρκτα ρεπό. Σημαίνει απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους, ντιλαρίσματα, ρουσφέτια.

🫵Στις 21 Μαΐου τελειώνουμε με αυτούς που ληστεύουν το παρόν και το μέλλον των νέων σε αυτή τη χώρα. Τελειώνουμε με την κυβέρνηση της ακρίβειας, των υποκλοπών, των σκανδάλων, των γαλάζιων golden boys που λεηλατούν τα δημόσια ταμεία, την κοινωνία, τις νέες γενιές.

Ψηφίζουμε για Δικαιοσύνη Παντού, για Ανάπτυξη, για μια Νέα Αρχή. Ψηφίζουμε για Δημοκρατία, δικαιώματα και ελευθερίες.

Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Οι νέες και οι νέοι αξίζουν παραπάνω, αξίζουν περισσότερα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου